0
Ειρωνική απάντηση ή όχι, το βίντεο αυτό θα μείνει στην Ιστορία.  Μια 19χρονη διαδηλώτρια, η Μαριάννα, κατάφερε να διασύρει τα μέλη ΣΥΡΙΖΑ στην Κατερίνη φωνάζοντας: "Είστε προδότες" και αναγκάζοντας τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Δ.Τζανακόπολο, να της απαντήσει πως "για εμάς είναι τίτλος τιμής"!


Πιο αναλυτικά, νέο βίντεο που ήρθε από την εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στο επιμελητήριο Πιερίας στην Κατερίνη απεικονίζει την ένταση επικράτησε κατά την διάρκεια της ομιλίας του κυβερνητικού εκπροσώπου, Δημήτρη Τζανακόπουλου.

Μια νεαρή γυναίκα, η 19χρονη Μαριάννα, του επιτέθηκε φραστικά με αφορμή την Συμφωνία των Πρεσπών.


«Εσείς σπείρατε την διχόνοια στην Ελλάδα. Είστε προδότες» είπε η νεαρή προς τον κ. Τζανακόπουλο για να δεχθεί αποδοκιμασίες από τους υποστηρικτές του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τότε απάντησε: «Είναι τίτλος τιμής»!

Παρευρισκόμενοι έσπρωχναν την κοπέλα για να βγει έξω παρά το νεαρό της ηλικίας της.

Εν συνεχεία, οδηγήθηκε σε αστυνομικό τμήμα, όπου κρατήθηκαν τα στοιχεία της, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Υπενθυμίζεται πως ο Δημήτρης Τζανακόπουλος έγινε δεκτός με αποδοκιμασίες και κατά την άφιξη του στην πόλη με περίπου 200 άτομα να πραγματοποιούν συγκέντρωση φωνάζοντας συνθήματα για τη Μακεδονία.

Οι διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Ηρώων και φώναξαν συνθήματα εναντίον της κυβέρνησης και της Συμφωνίας των Πρεσπών ενώ απευθυνόμενοι στα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ φώναζαν «η Μακεδονία είναι ελληνική, ρε» και «πέντε προδότες είσαστε…».

Πολίτες κατήγγειλαν προσαγωγές χωρίς λόγο, ενώ απαγόρευσαν την είσοδο σε δημοσιογράφο.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τον διάλογο και την απάντηση Δ.Τζανακόπουλου:
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top