0
Εναντίον του Έλληνα πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, στράφηκε ο Ζαν Λυκ Μελανσόν, επικεφαλής της Γαλλικής Αριστεράς και ευρωβουλευτής της Γαλλίας, καθώς δε δίστασε να τον αποκαλέσει ως μία «από τις πιο ελεεινές φιγούρες της ευρωπαϊκής πολιτικής ζωής».


Ο Μελανσόν μίλησε στο γαλλικό τηλεοπτικό δίκτυο BFMTV και κάνοντας «μαθήματα… αριστεράς» στον Αλέξη Τσίπρα, υπογραμμίζοντας τα εξής: «Έχω την αίσθηση ότι ο Μελανσόν δεν θέλει να κυβερνήσει» είχε δηλώσει τότε ο Αλέξης Τσίπρας και συμπλήρωσε: «Είμαι πλέον βέβαιος ότι σε περίπτωση νίκης, δεν θα ξέρει τι να κάνει. Αυτό δεν αποτελεί αριστερή θέση».


«Ο Τσίπρας εξελέγη, υποσχόμενος ένα αριστερό ριζοσπαστικό πρόγραμμα και όταν του παρουσίασαν ένα απαράδεκτο μνημόνιο το έθεσε σε δημοψήφισμα, χωρίς να αποδεχθεί τελικά τη βούληση του λαού του. Πρόδωσε το λόγο του. Γιατί ξεπουλά τη δημόσια περιουσία και καταστρέφει τη χώρα του» διερωτήθηκε ο κ. Μελανσόν προσθέτοντας πως δε θέλει να υπάρχει ούτε ένας Γάλλος πολίτης ο οποίος να θεωρεί ότι εάν ο ίδιος αναλάβει την εξουσία θα γίνει ένας ακόμη…Τσίπρας.


loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top