0
Ο 21χρονος κατηγορούμενος για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο, στην κατ’ αντιπαράσταση εξέταση του ιδίου και του 19χρονου, είπε ότι δεν είχε καμία σχέση με τη δολοφονία. Το ίδιο υποστήριξε κι ο 19χρονος.

Στην κατ' αντιπαράσταση εξέταση ο 21χρονος κατηγορούμενος είπε: «Ημουν στο δωμάτιο με την Ελένη. Όταν σηκώθηκα να βάλω δυο ποτήρια βότκα ο φίλος μου (σ.σ.: 19χρονος) άρχισε να την χτυπά με μπουνιές. Της έριξε μία στο σαγόνι και λιποθύμησε. Την έπιασε κεφαλοκλείδωμα και την χτυπούσε στο κεφάλι με τρόπο που μπορούσε να την σκοτώσει. 

Πανικοβλήθηκα, φοβήθηκα και πήγα στο άλλο δωμάτιο. Ακουγα την Ελένη να φωνάζει βοήθεια. Δεν κάλεσα για βοήθεια, σάστισα. Ήταν η κακιά στιγμή. Κάποια στιγμή πήρε μαχαίρι και μου είπε, θα την πληρώνουμε χρυσή. Μην την σκοτώνεις του είπα. Είδα ότι την τρύπαγε στο λαιμό. Είχε αίματα παντού, τοίχους, κρεβάτι…» είπε ενώπιον της ανακρίτριας ο 21χρονος.


Ο 19χρονος είπε από την πλευρά του: «Οταν ετοιμαζόμασταν να συνευρεθούμε, ήρθε ο φίλος μου και μπήκε στο δωμάτιο γυμνός από τη μέση και κάτω. Δεν ασχολήθηκα. Ανέβηκε στο κρεβάτι και της έδωσε μπουνιές. Η Ελένη ζαλίστηκε. Δεν αντέδρασα, της είπε τώρα θα δεις και πήρε ένα μαχαίρι. Την απείλησε την κάρφωσε και μετά το πέταξε κάτω. Πήρε το ηλεκτρικό σίδερο και της το πέταξε στο κεφάλι. Είχε πιει νιτρικό πιο πριν στο γυμναστήριο και είχε τρελαθεί...»


Έτσι πήγαν να ξεφορτωθούν την κοπέλα...

Μεταξύ άλλων, η ανακρίτρια τους ρώτησε σχετικά με τα όσα συνέβησαν από το σπίτι και μετά και κατά τη διαδρομή προς την παραλία

Ο 21χρονος φέρεται να είπε:

Για την μεταφορά της κοπέλας: «Τον βοήθησα με την συνεννόηση να την πάμε νοσοκομείο. Οδηγούσε κι εγώ κάθισα πίσω, η κοπέλα μπροστά σκεπασμένη με σεντόνι».

Για το όταν κατάλαβε ότι δεν πάνε νοσοκομείο: «Δεν ρώτησα που πάμε γιατί είμαι χαζός. Παίρνω φάρμακα και καμιά φορά δεν είμαι πολύ καλά. Σε 7-8 λεπτά φτάσαμε στην παραλία. Του είπα "όχι έτσι". Την πέταξε, εγώ δεν βοήθησα, φοβόμουν. Στην αρχή πήγε στα βράχια και την έσπρωξε μετά στο γκρεμό. Ήταν ψυχρός και με απείλησε. Γυρίσαμε και πέταξε τα πράγματα. Δεν είδα τι έκανε γύρισε μετά από λίγο και φύγαμε. Τις επόμενες ημέρες με είχε από κοντά. Μου είπε διάφορα. Αυτός τη σκότωσε...

Ο 19χρονος από την πλευρά του φέρεται να είπε μπροστά στην ανακρίτρια:

Για την μεταφορά της φοιτήτριας; «Είπαμε να την πάμε νοσοκομείο. Οδήγησε κι εγώ έκατσα πίσω, η Ελένη μπροστά. Κατάλαβα ότι δεν πάμε προς τη Ρόδο. Του χτύπησα το αμάξι από πίσω και του λέω "πού πας;" Ξύπνησε μετά η Ελένη και έλεγε θα σας πάω στην αστυνομία, θα σας βρει ο πατέρας μου. "Θα το τελειώσω εδώ, θα με πάει φυλακή", μου είπε ο φίλος μου. Την έβγαλε μόνος του. Έκατσα στη θέση του συνοδηγού και δεν κοίταξα. Δεν είχα δύναμη να αντιδράσω. Οταν γυρίσαμε σπίτι μου είπε "καθάριζε". Πετάξαμε τα πράγματα στην παραλία στο ίδιο σημείο. Μου είπε θα με σκοτώσει όταν γυρνούσαμε στη Ρόδο. Επρεπε να θυσιάσω τη ζωή μου για να τη σώσω. Θα έχω μια ζωή τύψεις που δεν το έκανα».

Ελλη Σταυριανάκη: «Είναι ράκος, δεν μπορεί να αναγνωρίσει τους συγκρατούμενούς του»

«Μίλησα με τον ίδιο τον Αλέξανδρο και μου είπε ότι τον διαβεβαίωσαν ότι δεν διαπιστώθηκαν ίχνη βιασμού» είπε η εκ των εκπροσώπων του 19χρονου κατηγορούμενου για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη, όσον αφορά στην φημολογία που ήθελε τον νεαρό, εκτός από θύμα ξυλοδαρμού από συγκρατούμενους στον Αυλώνα, να πέφτει και θύμα βιασμού. Οσον αφορά στο πώς έγινε το συμβάν, η δικηγόρος του 19χρονου ξεκαθάρισε ότι: «Ο πελάτης μας είναι σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση και δεν μπορεί να αναγνωρίσει τους συγκρατούμενους που του επιτέθηκαν».

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top