0
Στην κάμερα της εκπομπής της Φαίης Σκορδά μίλησε η μητέρα της Δήμητρας Αλεξανδράκη. 


Πρόκειται για την εντυπωσιακή Κατερίνα Ζερβάκη που όπως φαίνεται έχει δώσει όλα της τα καλά γονίδια στην κόρη της.

Όπως φαίνεται στη συγκεκριμένη περίπτωση η ομορφιά ήταν κληρονομική. Η Δήμητρα Αλεξανδράκη μοιάζει εντυπωσιακά με τη μητέρα της, αφού έχουν τα ίδια χείλη αλλά και το σχήμα των ματιών τους είναι ίδιο.

Η ίδια μιλώντας στην κάμερα τόνισε ότι στόχος της κόρης της ήταν να δοκιμάσει τις αντοχές τις δικές της και της σχέσης με τον Δημήτρη Μηλιώνη.

«Η Δήμητρα πήγε για κάποιο σκοπό εκεί. Να δοκιμαστεί και να δοκιμαστεί και η σχέση της με τον Δημήτρη. Αν την αγαπάει θα την περιμένει. Δεν έχουν αρραβωνιαστεί, αλλά ζουν σαν ζευγάρι. Δεν την έχει ζητήσει. Ο Δημήτρης δεν ήθελε να μπει η Δήμητρα στο Nomads. Δεν ήθελε. Είχε τους λόγους του.

Όταν την έφερε για να την αποχαιρετήσουμε τους είδα καλά μαζί. Δεν ξεκόλλαγαν. Ήταν δυο ώρες στο αυτοκίνητο και μιλούσαν. Τον Δημήτρη τον πήρα τηλέφωνο στη γιορτή του. Μου είπε “να μας ζήσει η Δημητρούλα”. Tα άκουσα πως ο Δημήτρης βγήκε με άλλη. Καμιά φορά το “τόσο” το κάνουν και άλλο “τόσο”.

Σε ξεχωριστές παρέες ήταν. Μετά συνενώθηκαν. Ο αδερφός της μόλις είδε πως κατά κάποιον τρόπο θίγεται η Δήμητρα είπε να πάρει τον λόγο. Δεν ξέρω λεπτομέρειες. Ξέρω ότι έχει υπάρξει επικοινωνία με τον Δημήτρη», είπε μεταξύ άλλων η μητέρα της Δήμητρας Αλεξανδράκη.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top