0
Το σκηνικό προβοκάτσιας που στήνουν οι Αλβανοί επεκτείνεται, καθώς ανθέλληνας δημοσιογράφος, πιθανώς κατευθυνόμενος από ανώτερους δάκτυλους, άφησε να εννοηθεί πως η Ελλάδα αναζητά τα ονόματα των αστυνομικών της RENEA που συμμετείχαν στη δολοφονία του ήρωα Κωνσταντίνου Κατσίφα.


Με ευχέρεια στην προπαγανδιστική ρητορική, ο Αλβανός δημοσιογράφος, στην ουσία κατηγορεί την Ελλάδα πως σχεδιάζει να δολοφονήσει τους αλβανούς αστυνομικούς, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «κινδυνεύει η ζωή τους”.

Τα Τίρανα βρίσκονται σε κατάσταση πανικού από την μεγάλη προσέλευση στην κηδεία του εθνομάρτυρα, και από το γεγονός πως ο φόβος εξαλείφθηκε από την καθημερινότητα των Βορειοηπειρωτών, χάρη στη θυσία του Κωνσταντίνου Κατσίφα.
Με κάθε τρόπο, το βαθύ αλβανικό κράτος επιχειρεί να κλιμακώσει την κατάσταση και να αποδώσει ποινικές κατηγορίες στον νεκρό, σε μια προσπάθεια να αποφύγει την κατάκριση από τη διεθνή κοινότητα για τις αυταρχικές τακτικές των αλβανικών αρχών.
Ο γνωστός για τις ανθελληνικές απόψεις του, Αλβανός δημοσιογράφος Αρτάν Χότζα σε τηλεοπτική εκπομπή ανέφερε ότι ελληνικοί κύκλοι ψάχνουν για τα ονόματα της ομάδας των ειδικών δυνάμεων- RENEA, που συμμετείχαν στη δολοφονία του Κωνσταντίνου Κατσίφα στους Βουλιαράτες.
Ο Χότζα είπε ότι αν αυτά τα ονόματα γίνουν γνωστά, τότε κινδυνεύει η ζωή τους.
«Ελληνικοί κύκλοι ψάχνουν για τα ονόματα της ομάδας των ειδικών δυνάμεων RENEA, που συμμετείχαν στη δολοφονία του Κωνσταντίνου Κατσίφα. Εάν αυτά παραχωρηθούν από την εισαγγελία, γιατί από εκεί μπορούν να τα ζητήσουν τα ονόματα αυτών που συμμετείχαν στην επιχείρηση, θα ήταν ένα ασυγχώρητο λάθος. Θα εκτεθεί σε μεγάλο κίνδυνο η ζωή τους. Το είπα στην αστυνομία, έλαβα πληροφορίες από ασφαλείς πηγές», είπε ο Χότζα.

ΠΗΓΗ
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top