0
Έχουμε νέο γύρο αλβανικών προκλήσεων καθώς το καθεστώς Ε.Ράμα προχώρησε σε μαζικές συλλήψεις Ελλήνων αμέσως μετά την κηδεία του Κωνσταντίνου Κατσίφα στους Βουλιαράτες.

Ο Ε.Ράμα έστειλε τις αλβανικές δυνάμεις να συλλάβουν σημαντικά στελέχη της ομογένειας και να τους μεταφέρουν στο Αστυνομικό Τμήμα Αργυροκάστρου για ανάκριση.

Πρόκειται για τους Χαράλαμπο Καραθάνο- Πρόεδρο Κεντρικού Συλλόγου Βορειοηπειρωτών Θωμά Στέφο, Πρώην μέλος Γενικού Συμβουλίου ΔΕΕΕΜ ΟΜΌΝΟΙΑ ,Χρήστο Ντούτση- πρώην Έπαρχος Άνω Δρόπολης, Αντρέα Κούρτη, Σύμβουλος Δήμου Ηλιούπολη και το γαμπρόςτου 35χρονου ομογενή,


Εως αυτή την ώρα δεν υπάρχει καμία ενημέρωση από τις αλβανικές αρχές για το λόγο της σύλληψης και ανάκρισης των τεσσάρων.

Ο κ. Καραθάνος σε δήλωσή του επισήμανε ότι είναι υπό περιορισμό στο Αστυνομικό Τμήμα Αργυροκάστρου, δίχως όπως υποστηρίζει να του έχουν αναφέρει τους λόγους της σύλληψης του από τις αλβανικές Αρχές.

Το βαθύ αλβανικό κράτος έχει στοχοποιήσει πολλούς Έλληνες οι οποίοι βρέθηκαν στην κηδεία του Κ.Κατσίφα στις Βουλιαράτες αναφέρει έγκυρη πηγή.

Νωρίτερα οι Αλβανοί "προετοίμασαν το έδαφος" για το νέες προκλήσεις.

Tα Αλβανικά ΜΜΕ έκαναν λόγο για προσβλητικά συνθήματα στην κηδεία του Κατσίφα, όπως «φωτιά στα αλβανικά σκυλιά», «θα κάψουμε τους Αλβανούς» κ.α.

Μάλιστα ανέφεραν πως ο κ. Καραθάνος συμμετείχε και αυτός σε όλο αυτό το σκηνικό.

Ο Αλβανός ιστορικός Arben Lalla δημοσίευσε φωτογραφία του συνταγματάρχη ε.α. των ελληνικών Ειδικών Δυνάμεων, κ Ανέστη Κατσή.


Σύμφωνα με τον Llalla, ο Έλληνας πρώην ανώτερος αξιωματικός τράβηξε φωτογραφία από την περιοχή με την ελληνική σημαία και την έστειλε σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέροντας  δήθεν αντι-Αλβανικά συνθήματα.

«Υπάρχει η υποψία ότι συνοδεύεται από άλλα μέλη της διμοιρίας του, που είναι χωρίς στολή, να καλούν κατά των Αλβανών», δήλωσε στο αλβανικό πρακτορείο ειδήσεων ο γνωστός Αλβανός ιστορικός και ανθέλληνας Αρμπέν Λάλα.


Οι αλβανικές υπηρεσίες πληροφοριών εντόπισαν στο λογαριασμό του Καραθάνου σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, την έκκληση του για διαμαρτυρία έξω από την αλβανική πρεσβεία την ημέρα της δολοφονίας του Κ.Κατσίφα.


loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top