0
Συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα θα έχει σύμφωνα με πληροφορίες τη Δευτέρα ο Πάνος Καμμένος, ο οποίος αναμένεται να επιστρέψει από τις ΗΠΑ όπου βρέθηκε για πολυήμερη επίσκεψη.


Με τη συνάντηση αυτή Τσίπρας-Καμμένος θέλουν να δείξουν ότι θα συνεχίσουν την συνεργασία τους μέχρι το τέλος.

Παρ' όλη την υστερία των τελευταίων ημερών δεν υπάρχει καμία ρήξη στο κυβερνητικό στρατόπεδο.

Άλλωστε μία κυβερνητική ρήξη στη παρούσα φάση που είναι στον «αέρα» το ζήτημα της συνταγματικής αναθεώρησης στα Σκόπια δεν έχει καμία απολύτως λογική, αφού υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να αυτή να μην ολοκληρωθεί και η «καυτή πατάτα» του Σκοπιανού να περάσει στα χέρια της ΝΔ.

ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ γνωρίζουν ότι μία ενδεχόμενη πτώση της κυβέρνησης την προκειμένη στιγμή θα ήταν κάτι καταστροφικό και για τους δύο.

Όσο για τις επιθέσεις κατά του υπουργού Άμυνας από υπουργούς και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ  αυτές εξυπηρετούν κυρίως εκλογικά συμφέροντα.

Ο Πάνος Καμμένος με Tweet του πριν από λίγα λεπτά, αφού επιτέθηκε με βαριές εκφράσεις στους δημοσιογράφους κάνοντας λόγω μέχρι και για «δημοσιογραφικό αυνανισμό», o ΥΠΑΜ έκλεισε λέγοντας «Ξύδι και οι ΑΝΕΛ θα μπούμε ισχυρότεροι και ο Αλέξης θα νικήσει», επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά πως ουδεμία ρήξη υπάρχει μεταξύ εκείνου και του πρωθυπουργού.

Σήμερα πέραν των φανταστικών διαλόγων από συνομιλία που δεν έγινε από τις ΗΠΑ, τις Βάσεις που ήδη υπήρχαν, ξεπερνώντας τα όρια του κατευθυνόμενου δημοσιογραφικού αυνανισμού με εμφανίζουν στο επικράτειας του ΣΥΡΙΖΑ. Ξύδι και οι ΑΝΕΛ θα μπούμε ισχυρότεροι και ο Αλέξης θα νικήσει.

— Panos Kammenos (@PanosKammenos) October 14, 2018

ΠΗΓΗ
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top