0
Δεν έχουν τέλος τα επεισόδια στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Οι μάχες μεταξύ πολιτών που αντιτίθενται στην εκχώρηση της Μακεδονίας στα Σκόπια με τις κυβερνητικές δυνάμεις ασφαλείας συνεχίζονται εδώ και ώρα μπροστά στο Βασιλικό Θέατρο, στην οδό Νικολάου Γερμανού, καθώς και στην οδό Παύλου Μελά.


Οι κυβερνητικοί κάνουν συνεχή χρήση χημικών σε μια προσπάθεια να διασπάσουν το μπλοκ των διαμαρτυρόμενων πολιτών, μεταξύ των οποίων βρίσκονται και πολλά γυναικόπαιδα.

Συμμετέχοντες στη διαδήλωση έβαλαν νωρίτερα φωτιά σε κάδους, πέταξαν αντικείμενα εναντίον των ενόπλων ασφαλιτών ενώ φώναζαν και συνθήματα εναντίον του πρωθυπουργού αλλά και της αστυνομίας.

Η κυκλοφορία των αυτοκινήτων στην παραλιακή λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου διακόπηκε και κατά διαστήματα ομάδες διαδηλωτών επιτίθενται εναντίον των αστυνομικών δυνάμεων.

Η ατμόσφαιρα στην περιοχή του κέντρου της Θεσσαλονίκης παραμένει αποπνικτική.

Η γυναίκα έφερε τραύματα στο πόδι και μεταφέρθηκε στη Λέσχη Αξιωματικών κοντά στη ΔΕΘ, ενώ υπάρχουν τουλάχιστον άλλοι δέκα τραυματίες από τις δυνάμεις ασφαλείας και τους πολίτες.

Επιπλέον, πληροφορίες κάνουν λόγο για τραυματισμούς και ενός ακόμα ατόμου, πιθανότατα ασφαλίτη, ενώ άλλο ένα άτομο παραλήφθηκε από ασθενοφόρο με αναπνευστικά προβλήματα λόγω των δακρυγόνων.










loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top