0
«Έφυγε» από τη ζωή τη Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου η ηθοποιός Κάτια Αθανασίου, η οποία τις τελευταίες ημέρες νοσηλευόταν σε κλινική. 

Η ηθοποιός της διάσημης σειράς «Λούνα Παρκ», αντιμετώπιζε εδώ και αρκετά χρόνια σοβαρά προβλήματα υγείας.

Η κηδεία της θα γίνει αύριο 4 Σεπτεμβρίου στις 12:30 στο νεκροταφείο του Βύρωνα.

Η Κάτια Αθανασίου ήταν ηθοποιός του Μουσικού Θεάτρου και της τηλεόρασης, αδελφή της ηθοποιού Μαργαρίτας Αθανασίου. Έγινε γνωστή από τη τηλεοπτική σειρά της ΕΡΤ »Λούνα Παρκ», ερμηνεύοντας την «Τούλα» με τη γνωστή ατάκα «πέντε κρίκοι ένα τάληρο». Ήταν παντρεμένη με τον συνθέτη Ζακ Ιακωβίδη, ο οποίος απεβίωσε το 2015 και μαζί είχαν αποκτήσει έναν γιο.

Την τραγική είδηση γνωστοποίηση μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook, ο καλός της φίλος και συνάδελφος Γιάννης Χριστόπουλος.

Συγκεκριμένα έγραψε: «Συντετριμμένος Μετά από νοσηλεία λίγων ημερών σήμερα Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2018 το πρωί έφυγε από τη ζωή η αγαπημένη ηθοποιός και φίλη «Κάτια Αθανασίου». Έχασα ένα κομμάτι από τη ζωή μου ήμουν σε διακοπές και ήξερα ότι θα φύγει και έφυγα χωρίς να πω στους συναδέλφους μου τίποτα….η κηδεία της θα γίνει αύριο τρίτη 4 του μηνός Σεπτεμβρίου στις 12:30 στο νεκροταφείο του Βύρωνα…Κάτια μου Καλό σου ταξίδι καλό παράδεισο Θα μου λείψεις».


loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top