0
Ένα εικοσιτετράωρο έχει περάσει από τη δολοφονία του 57χρονου φαρμακοποιού στο Νέο Ψυχικό και οι αξιωματικοί της διεύθυνσης Ανθρωποκτονιών αναζητούν το κίνητρο του εκτελεστή που αφαίρεσε τη ζωή του άτυχου οικογενειάρχη.

Κάλυκες δεν βρέθηκαν, γεγονός που οδηγεί στο συμπέρασμα ότι ο εκτελεστής, είτε χρησιμοποίησε περίστροφο που δεν τους αποβάλλει, είτε τους μάζεψε προκειμένου να μην αφήσει κανένα ίχνος πίσω του.

Την ίδια ώρα η οικογένειά του υποστηρίζει πως ο 57χρονος, πατέρας δυο ενηλίκων παιδιών, δεν δεχόταν απειλές για τη ζωή του και ούτε ο ίδιος τους είχε αναφέρει κάποιο ανησυχητικό περιστατικό. Παρόλα αυτά όλα δείχνουν πως πίσω από την εκτέλεση κρύβονται προσωπικές διαφορές που όμως δεν μπορούν ακόμη να προσδιορίσουν.

Την ίδια ώρα κάτοικοι που διαμένουν στον ίδιο δρόμο και γνωρίζουν την οικογένεια κατήγγειλαν πως μια ημέρα πριν από τη στυγερή δολοφονία είχαν διαπιστώσει ύποπτες κινήσεις στην διπλανή πολυκατοικία. Συγκεκριμένα κάνουν λόγο για έναν ψηλό, μελαχρινό άντρα που δεν τον είχα δει ξανά στην περιοχή.


Το χρονικό της δολοφονίας

Ήταν λίγο μετά τις 9:30 το πρωί του Σαββάτου. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι αυτή την ώρα, στη συμβολή των οδών Πλαστήρα και Ιωνίας στο Νέο Ψυχικό, άγνωστος προσέγγισε τον 57χρονο άντρα την ώρα που έβγαινε με το αυτοκίνητό του, μία μαύρη Μερσεντές, από το πάρκινγκ του σπιτιού του.

Ο άντρας πλησίασε τον φαρμακοποιό, ο οποίος ακινητοποίησε το όχημα του και κατέβασε το παράθυρο. Λίγα δευτερόλεπτα μετά ο άγνωστος άρχισε να πυροβολεί, πιθανότατα με περίστροφο καθώς στο σημείο δεν βρέθηκαν κάλυκες.

Εκείνη την ώρα η σύζυγος του βρισκόταν στην οικία της. Να σημειωθεί ότι η ίδια είναι γιατρός και διατηρεί το παθολογικό της ιατρείο στην ίδια πολυκατοικία. Ο άτυχος 57χρονος ήταν πατέρας δύο παιδιών. Σύμφωνα με πληροφορίες ο γιος του είναι φοιτητής στην Πάτρα, ενώ η κόρη του φέρεται να βρισκόταν στο σπίτι την ώρα της δολοφονίας.

Σύμφωνα με τη μαρτυρία της κυρίας Νοταρά, η οποία διαμένει στη απέναντι ακριβώς πολυκατοικία, λίγο μετά τις εννεα άκουσε πυροβολισμούς και έπειτα δυο γυναίκες να φωνάζουν «ο μπαμπάς, ο μπαμπάς!».

«Στον τέταρτο όροφο η γυναίκα του και η κόρη του ούρλιαζαν. Κατάλαβα αμέσως για ποιον πρόκειται. Είμαστε γείτονες δεκαπέντε χρόνια πολύ καλός άνθρωπος».

Η ίδια υποστηρίζει οτι την προηγουμενη ημερα της δολοφονίας, το μεσημέρι της Παρασκευής δηλαδή, είδε έναν άγνωστο να κοιτάει την πολυκατοικία του θύματος.

Λίγα μέτρα από το σημείο της δολοφονίας κάτοικοι της περιοχής έπιναν τον καφέ τους σε καφενείο όταν άκουσαν τουλάχιστον πέντε πυροβολισμούς. Σοκαρισμένοι έσπευσαν να δουν τι έχει συμβεί.

«Όσοι ήμασταν εδώ ακούσαμε μόνο τους πυροβολισμούς. Δεν είδαμε καν πρόσωπο», λέει γείτονας που εξηγεί ωστόσο ότι δεν γνώριζε το θύμα.

«Ήταν ένας πολύ φιλικός καλός γείτονας», σημειώνει άλλος ενώ μια γειτόνισα λέει: «Δεν ξέρω τίποτα, μια χαρά παιδί ήταν».

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top