0
Με μία πολύ σαφή και ειλικρινή τοποθέτηση ο Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών ξεκαθαρίζει γιατί αποχώρησε από την αίθουσα στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο ο πρόεδρός του, Θεόδωρος Φέσσας, από την ομιλία του πρωθυπουργού Α.Τσίπρα μόλις ξεκίνησε η ομιλία του τελευταίου.

Η ανακοίνωση αναφέρει εν ολίγοις, ότι ο πρωθυπουργός άργησε να ξεκινήσει την ομιλία του (όντως, άργησε, λόγω των συγκρούσεων των πολιτών με τις δυνάμεις ασφαλείας που τον εμπόδισαν να μεταβεί εγκαίρως στην αίθουσα και των δακρυγόνων που έπεφταν) και ο Θ.Φέσσας είχε «άλλες υποχρεώσεις και έπρεπε να φύγει»!

«Ο πρόεδρος του ΣΕΒ μετέβη στην Θεσσαλονίκη για να παραστεί στα εγκαίνια της ΔΕΘ και για να παρακολουθήσει τις ομιλίες της τελετής έναρξης, που είχαν 
προγραμματισθεί για τις 19:00 του Σαββάτου.

Για διάφορους λόγους, η έναρξη της τελετής καθυστέρησε και λόγω ανειλημμένης υποχρέωσης, ο πρόεδρος του ΣΕΒ αποχώρησε πριν τη λήξη της, ώστε να μεταβεί με την τελευταία πτήση στην Αθήνα», διευκρίνισε ο ΣΕΒ.

Για το ζήτημα ρωτήθηκε και ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, κατά τη σημερινή συνέντευξη Τύπου, που σχολίασε: «Δεν ξέρω και δεν μπορώ να κρίνω. Υπάρχει και ο ανθρώπινος παράγοντας», είπε αμήχανα.

Ο Θ.Φέσσας είναι γνωστό ότι δεν συμπαθεί ιδιαίτερα την πολιτική της νυν κυβέρνησης, αλλά και γενικά δεν είναι ένας άνθρωπος ο οποίος κάνει συμβιβασμούς και «κούφιες» δημόσιες σχέσεις...

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top