0
Αηδία και αποτροπιασμό προκαλούν το λιγότερο οι δηλώσεις της περιφερειάρχη Αττικής, Ρένα Δούρου, για την τραγωδία από την καταστροφική πυρκαγιά στην Ανατολική Αττική.


Η περιφεριαρχής, μετά την ολοκλήρωση της έκτακτης σύσκεψης που έγινε στο Μέγαρο Μαξίμου, στην οποία συζητήθηκαν τα μέτρα που πρόκειται να ληφθούν για την στήριξη των πυρόπληκτων περιοχών, στρουθοκαμηλίζοντας (!) υποστήριξε σαν να μην έχει συμβεί τίποτα πως: «Προχωράμε με σοβαρότητα και αίσθημα ευθύνης».

Για παραίτηση, ούτε λόγος φυσικά!


Η περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, εξερχόμενη του Μεγάρου Μαξίμου, σε δηλώσεις στις οποίες προέβη, τόνισε: «Σε αυτές τις στιγμές με σεβασμό στη μνήμη των συμπολιτών μας, δεν έχουμε απλά τη σκέψη μας δίπλα τους, αλλά προχωρούμε με σοβαρή δράση και πρωτοβουλίες. Με αίσθηση καθήκοντος όλοι οι υπουργοί, δήμαρχοι, υπηρεσιακοί παράγοντες, προχωράμε με σοβαρότητα και αίσθημα ευθύνης».

Η περιεφεριειάρχης απάντησε καταφατικά στο ερώτημα για το εάν υπάρχει διαφορετικός σχεδιασμός στο σύνολο της περιοχής, λέγοντας: «Έχουμε υποχρέωση να μην ξαναπερπατήσουμε στους ίδιους δρόμους που δίνουμε ραντεβού το καλοκαίρι με τις φωτιές και τον χειμώνα με τις πλημμύρες».
 
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top