0
Τις τελευταίες ώρες η ΕΛΑΣ ερευνά κάθε δυνατή πηγή για άντληση πληροφοριών με την προσοχή να στρέφεται στα σημειώματα που άφησε ο 15χρονος αλλά και το προσωπικό του ημερολόγιο και αναζητεί έξι αλλοδαπούς οι οποίοι συμμετείχαν στον ξυλοδαρμό του που οδήγησε στην αυτοκτονία του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο ιδιόχειρο σημείωμα που άφησε πριν από την αυτοκτονία υπάρχουν αναφορές σε έξι άτομα οι οποίοι είναι αλλοδαποί.

Πρόκειται για συμμαθητές του που ασκούσαν ψυχολογική και σωματική βία σε άλλα άτομα.

Σύμφωνα με καταθέσεις συμμαθητών και φίλων του νεαρού, στο σχολείο κάποια άτομα κορόιδευαν τον 15χρονο και τον αποκαλούσαν «φυτό», επειδή ήταν άριστος μαθητής.

Μάλιστα, ήταν τέτοια η ψυχολογική πίεση που είχε δεχθεί το παιδί ώστε σε μια από τις σελίδες του ημερολογίου εξέφραζε την πρόθεσή του να αυτοκτονήσει. Εν τω μεταξύ, οι Αρχές αναμένουν και την άρση του απορρήτου, προκειμένου να μάθουν με ποιους είχε συνομιλήσει ο νεαρός πριν προχωρήσει στο απονενοημένο διάβημα.

Πάντως, από την ΕΛ.ΑΣ. κάνουν λόγο για μια ιδιαίτερη και δύσκολη περίπτωση, αφού οι σκέψεις και οι αναφορές δεν είναι εύκολο να στοιχειοθετήσουν κατηγορία.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top