0
Αποτροπιασμό προκαλεί βίντεο που δείχνει έναν 24χρονο να πυροβολεί και να σκοτώνει εν ψυχρώ την 21χρονη πρώην κοπέλα του.

Το τραγικό συμβάν έλαβε χώρα έξω από πανεπιστήμιο στην Ταϊλάνδη, με το βίντεο να δείχνει  ξεκάθαρα που μπορεί να οδηγηθεί ένας άνθρωπος που έχει εμμονές.

Η Νατσαρέγια Θαπαραζίτ είχε χωρίσει πριν από λίγο καιρό από τον δολοφόνο της τον Πουκαπόνγκ Τσιταρόμ μετά από πέντε χρόνια σχέσης και παρά τις οχλήσεις του 24χρονου να τα βρουν, εκείνη επέμενε στην απόφασή της να συνεχίσουν μακριά ο ένας από τον άλλο.

Σύμφωνα με τις αρχές ο Τσιταρόμ περίμενε την 21χρονη έξω από την φοιτητική της εστία το πρωί της Δευτέρας.

Όταν η άτυχη κοπέλα τον είδε του είπε ότι δεν ήθελε να μιλήσει μαζί της, εκείνος, όμως, επέμενε, όπως είπε η φίλη της 21χρονης που έγινε αυτόπτης μάρτυρας της εν ψυχρώ δολοφονίας.

«Βγήκαμε από την εστία και η Νατσαρέγια οργίστηκε που τον είδε. Δεν ήθελε να του μιλήσει. Ήθελε απλά να πάει στο μάθημα. Είμαι σοκαρισμένη. Την είδα να πέφτει νεκρή μπροστά μου. Όταν είδα ότι είχε όπλο, εγώ έφυγα. Δεν ξέρω τι να πω. Δεν ξέρω πώς το έκανε αυτό» είπε η φίλη της 21χρονης.

Όπως φαίνεται στο βίντεο ο 24χρονος δολοφόνος αφού έχει έναν έντονο διάλογο με την 21χρονη στη συνέχεια την πυροβολεί εν ψυχρώ στο στήθος.

Στη συνέχεια, σύμφωνα με την αστυνομια της Ταϊλάνδης, ο 24χρονος έστρεψε το όπλο στο πρόσωπό του και αυτοπυροβολήθηκε χωρίς, όμως, να χάσει τη ζωή του αφού οι διασώστες που έφτασαν στο σημείο κατάφεραν να τον σώσουν.

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο:


loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top