0
Σε μια δήλωση βόμβα για το Σκοπιανό και τη συμφωνία που μόλις χθες υπέγραψαν Τσίπρας και Ζαεφ, προχώρησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος υποδεχόμενος τον Ινδό ομόλογό του Ram Nath Kovind.

Συγκεκριμένα σαν να μη υπήρχε συμφωνία και υπογραφή της συμφωνίας από τον πρωθυπουργό Α.Τσίπρα, ο Πρόεδρος της  ανέφερε ότι: «Επιδιώκουμε σχέσεις φιλίας και καλής γειτονίας με την πΓΔΜ και ευνοούμε τη ΝΑΤΟϊκή και ευρωπαϊκή της προοπτική. Τούτο, όμως, προϋποθέτει επίλυση του ζητήματος του ονόματός της, κατά τρόπο συμβατό με την ιστορία, το Διεθνές Δίκαιο και το ευρωπαϊκό κεκτημένο, ήτοι κατά τρόπο που εξαλείφει τον αλυτρωτισμό»

Αν εξαιρέσουμε το πρώτο μέρος που είναι τυπικό, το δεύτερο μέρος είναι... «φωτιά» γιατί εμμέσως πλην σαφώς δεν αναγνωρίζει οτι η συμφωνία δεν είναι συμβατή με την ιστορία, το Διεθνές Δίκαιο και το ευρωπαϊκό κεκτημένο.

Αυτό το πληρεί ως «προϋπόθεση», μια «προϋπόθεση που υποτίθεται πως απο χθες υπάρχει, αλλά δε φαίνεται αν τη λαμβάνει καθόλου υπόψιν του ο Παύλος Παυλόπουλος κάνοντας σαφές οτι η συμφωνία δεν τον καλύπτει! 

Αναμένονται εξελίξεις...

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top