0
Ο Χρήστος Δάντης κυκλοφόρησε νέο κομμάτι, και αυτή τη φορά κατάφερε να τραβήξει τα σχόλια των χρηστών του διαδικτύου με έναν τρόπο αντίστροφο απ' ό,τι συνήθιζε μέχρι σήμερα.



Το "Κ@ρι@λα σε μισώ" που υπογράφει ο Δάντης με τον Dj Tokuc και τον Νίκο Σαρρή, προκάλεσε πλήθος αρνητικών σχολίων με πολλούς να κάνουν λόγο για ξεκάθαρα σεξιστικά μηνύματα.


H Σοφία Βόσσου ήταν από τους πρώτους που αντέδρασαν, γράφοντας στην προσωπική της σελίδα στο Facebook: "Πόσο θλίβομαι όταν βλέπω καλλιτέχνες που αγαπώ και σπουδαίες φωνές σαν αυτή του Χρήστου να καταντάνε έτσι. Ντροπή πια δεν είναι αυτή η Ελλάδα, όχι, ντροπή".

H Άντζι Σαμίου έγραψε από τη δική της μεριά: "Γιατί ρε Χρήστο; στο βωμό του χρήματος όλα; και ο σεβασμός στη γυναίκα; το παράδειγμα στα μικρά παιδιά; Με απογοήτευσες τόσο πολύ..... μετά από τέτοια καριέρα, τέτοιο ρεπερτόριο, γιατί να ακολουθήσεις κι εσύ την κατρακύλα της εποχής;".


"Έλα Χρήστο άλλαξε το! Από "καρι@λα σε μισώ" κάνε το "μωρό μου σε μισώ"! Τώρα ο ντόρος έγινε, ζήτα κι ένα συγνώμη από όλες τις γυναίκες που σήμερα γιορτάζουν γιατί είναι η προορίζονται να είναι μάνες και το έσωσες!", συνέχισε σε άλλη ανάρτηση.


Αντίστοιχα σχόλια αναρτήθηκαν από χρήστες στο Twitter:


Mε ανάρτησή της αντέδρασε και η Άννα Κουρουπού:



loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top