0
Δεν είναι μόνο το τρανταχτό γέλιο της το σήμα κατατεθέν της. Είναι και το πηγαίο χιούμορ της. Ο αυτοσαρκασμός της. Και βέβαια, το ταλέντο της, η κωμική της φλέβα.
Με το που έγινε γνωστή στην Ελλάδα η εκπρόσωπος του Ισραήλ στη Eurovision και φετινή νικήτρια της μουσικής διοργάνωσης, Νέτα Μπαρζιλάι, πολλοί σκέφτηκαν αμέσως: «Μα, αυτή είναι φτυστή η Σοφία Βογιατζάκη». Πράγματι, η ομοιότητά τους είναι εμφανής.

Αλλά δεν είναι εκεί το χαριτωμένο της υπόθεσης. Είναι ο τρόπος που προσέγγισε η μία καλλιτέχνιδα την άλλη, όταν έμαθε για την ύπαρξή της. Η Νέτα και η Σοφία Βογιατζάκη έγιναν αμέσως διαδικτυακές φίλες και η δεύτερη δεν παρέλειψε να της στείλει επανειλημμένως τις ευχές της για «Καλή επιτυχία». Και φαίνεται ότι οι ευχές «έπιασαν» μιας και η Νέτα συγκεντρώνοντας 529 βαθμούς αναδείχθηκε νικήτρια της φετινής διοργάνωσης.

Πριν από λίγες ημέρες η Σοφία Βογιατζάκη δεν κρατήθηκε: ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο λίγων δευτερολέπτων με μια μικρή «performance» ως Νέτα. Οταν είδαμε το βίντεο, ευχηθήκαμε να είχε μεγαλύτερη διάρκεια.

Την βραδιά της Eurovision, η Σοφία Βογιατζάκη έκανε μια και μοναδική εμφάνιση στην σκηνή του club Shamone, υποδυόμενη την σωσία της και έγινε… «το σώσε!». Η ηθοποιός ξεσήκωσε τους θαμώνες του club με την performance της που άξιζε από μόνη της βραβείο!


Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sofia Vogiatzaki (@sofiavogiatzaki) στις

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top