0
Τραγωδία στην Καραθώνα Ναυπλίου, όπου μια ηλικιωμένη έχασε την ζωή της, ενώ δεν έχει διαφύγει τον κίνδυνο η κόρη της.

Η γιαγιά με την οποία είχε μείνει και η κόρη τις τελευταίες δύο ημέρες δεν απάντησε χθες βράδυ στο τηλέφωνο των δικών της ανθρώπων που ζουν στην Πρόνοια Ναυπλίου. Έτσι σήμερα μετά την δουλειά την αναζήτησαν στο πρόχειρο σπίτι όπου διέμενε τα καλοκαίρια. Η πόρτα κλειδωμένη. Έσπασαν το πλαϊνό παράθυρο, πήδηξαν μέσα και είδαν τις δυο γυναίκες πάνω στα κρεβάτια τους.

Αμέσως ειδοποιήθηκαν αστυνομία και ΕΚΑΒ που έφτασαν σε σύντομο χρονικό διάστημα. Διαπιστώθηκε ότι η 85χρονη γιαγιά ήταν νεκρή, ενώ η κόρη περίπου 58 ετών είχε σφυγμό. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ναυπλίου και από εκεί στο νοσοκομείο Άργους όπου δίνει την μάχη της για να κρατηθεί στη ζωή.

Το σπιτάκι που διέμεναν, όπως και ολόκληρο το γραφικό παλαιό κτίσμα που ανήκει στο Σύλλογο Οικοδόμων Ναυπλίου και βρίσκεται δίπλα στον Άγιο Κωνσταντίνο και εδώ και πολλές δεκαετίες έχουν συνδεθεί άρρηκτα με την παραλία, δεν έχει ηλεκτρικό ρεύμα.

Η γιαγιά που έμενε εκεί συνήθως από Μάιο μέχρι Οκτώβριο εδώ και πάνω από πενήντα χρόνια, χρησιμοποιούσε γκάζι στις οικιακές συσκευές. Ψυγείο, κουζίνα, θέρμανση όλα λειτουργούν με γκάζι. Δύο μπουκάλες βρέθηκαν μέσα στο σπίτι και άλλες απ’ έξω. Κάποια από τις μπουκάλες μέσα στο σπίτι είχε διαρροή. Έτσι η άτυχη γιαγιά δεν ξύπνησε ποτέ, ενώ η κόρη της δεν έχει ακόμη διαφύγει τον κίνδυνο…

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top