0
Ξέσπασε κατά του Ταγίπ Ερντογάν ο Πάνος Καμμένος με αφορμή τις προκλητικές δηλώσεις από την πλευρά της Τουρκίας και τη συνεχιζόμενη κράτηση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών.Αναφερόμενος στην υπόθεση της κράτησης του Άγγελου Μητρετώδη και Δημήτρη Κούκλατζη, ο υπουργός Εθνικής Αμυνας είπε ότι είναι περίπλοκη και για την έκβασή της κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος «όταν έχεις να κάνεις με έναν τρελό» και με μια χώρα στην οποία δεν ισχύει ασφάλεια δικαίου.

Υπό αυτές τις συνθήκες, στο ερώτημα πότε θα απελευθερωθούν ο κ. Καμμένος δεν απέκλεισε να παραμείνουν και... 15 χρόνια κρατούμενοι, όπως είπε χαρακτηριστικά μιλώντας σε κοινοβουλευτικούς συντάκτες.

Ο υπουργός εκτίμησε πάντως ότι «δεν μπορούν να τους ρίξουν καμία μεγάλη "καμπάνα" γιατί δεν βρήκαν τίποτα». Υποστήριξε όμως ότι η σύλληψη των δύο στρατιωτικών ήταν «προσχεδιασμένη».

«Γιατί όταν έχουμε πολλά τέτοια επεισόδια και τους αφήνουν σε πέντε λεπτά και από την πρώτη στιγμή, τώρα τους πήραν και τους μετέφεραν. Και παρότι ενεργοποιήσαμε όλα τα κανάλια επικοινωνίας, τα απέρριψαν και φάνηκε ότι πάνε για τέτοια δουλειά» είπε.

Τέλος, ο Πάνος Καμμένος διέψευσε τους ισχυρισμούς του Ταγίπ Ερντογάν περί υποσχέσεων του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα για άμεση απελευθέρωση των οκτώ Τούρκων αξιωματικών.

Από το Μέγαρο Μαξίμου δεν θέλησαν νακάνουν κανένα σχόλιο για τις δηλώσεις του υπουργού Εθνικής Αμυνας.

ΠΗΓΗ


loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top