0
Αναδημοσίευση από militaire.gr: 
Δεν είναι καθόλου ευχάριστο για τους Έλληνες πολίτες να “καταπιούν”, ότι Έλληνες στρατιωτικοί έχουν πιαστεί αιχμάλωτοι από Τούρκους σε ελληνικό έδαφος.

Θα περιμέναμε από την ηγεσία του ΓΕΣ να έχει πει κάτι γι΄ αυτή την απίστευτα θλιβερή εξέλιξη. Οι ηγέτες φαίνονται πάντα στις δύσκολες στιγμές κι όχι όταν όλα πάνε “πρίμα”. 

Οι ηγέτες έχουν υποχρέωση και καθήκον να εμψυχώνουν το προσωπικό που έχουν τη τιμή να διοικούν κι όχι να παραπέμπουν “στον εκπρόσωπο Τύπου” για να πάρουν απαντήσεις.

Ο εκπρόσωπος Τύπου προφανώς δεν μπορεί να εξηγήσει πως έφθασε ο ελληνικός Στρατός στο σημείο να έχει περίπολα δύο ατόμων (!!!)στον Έβρο αποτελούμενα μάλιστα από αξιωματικό και υπαξιωματικό! 

Δεν μπορεί να απαντήσει και σε πολλά άλλα…Και βέβαια το θέμα δεν είναι οι δημοσιογράφοι. Αυτοί θα τις βρουν. Οι απαντήσεις πρέπει να δοθούν στους πολίτες…

Οι ηγέτες , οι Αρχηγοί είναι για να στέκονται απέναντι στον πολίτη και να απαντούν σ΄ αυτά που πρέπει.

Όπως έκανε ο Στρατηγός Μανωλάς όταν ως Α/ΓΕΣ είχε τρία παλικάρια νεκρά σε πεδίο βολής από έκρηξη όλμου. Δεν κρύφτηκε. Μίλησε όπως πρέπει να μιλά ένας Αρχηγός όταν τα δύσκολα έρχονται. Κοφτά, λογικά, ανθρώπινα και με αξιοπρέπεια.

Το βίντεο μάθημα για όσους πιστεύουν ότι δεν έχει γίνει αισθητή η απουσία και η αφωνία τους. Από το 03.45 οι δηλώσεις Μανωλά σε μια πολύ δύσκολη για το στράτευμα στιγμή.


loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top