0
Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 23 Μαρτίου 2018, στη Βέροια και στην έδρα της ιστορικής Ιης Μεραρχίας Πεζικού «Η ΣΜΥΡΝΗ», η τελετή παράδοσης-παραλαβής της Διοικήσεως του Σχηματισμού.


Νέος διοικητής της Μεραρχίας αναλαμβάνει από ο Υποστράτηγος Πέτρος Δεμέστιχας, πρώην Υποδιοικητής 1ης Στρατιάς.

Ο απερχόμενος Διοικητής της Ιης Μεραρχίας Υποστράτηγος Γεώργιος Βύνιος, παραδίδοντας, αναλαμβάνει τη θέση του Υποδιοικητή 1ης Στρατιάς Λάρισας. Ουσιαστικά δηλαδή, πρόκειται για μία ανταλλαγή θέσεων και καθηκόντων των δύο Ανώτατων Αξιωματικών.

Η τελετή διεκπεραιώθηκε με την παρουσία του Επιτελάρχη ΓΕΣ Αντιστράτηγου Αντώνιου Νομικού, Διοικητών και στελεχών των υπό διοίκηση της Μεραρχίας Μονάδων και Σχηματισμών και αρκετών επισήμων. Παρόντες ήταν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κκ. Παντελεήμων, οι βουλευτές Ημαθίας κκ. Αντωνίου και Βεσυρόπουλος, ο περιφερειακός σύμβουλος Ημαθίας κ. Τεληγιαννίδης, ο αντιδήμαρχος Βέροιας κ. Κορωνάς, ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου της Ενώσεως Αποστράτων Άξιωματικών Στρατού (ΕΑΑΣ ΗΜΑΘΙΑΣ) Αντγος εα κ. Κων. Β. Κωνσταντάρας, ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Βέροιας κ. Καραβασίλης και ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ημαθίας κ. Μπίκας.




loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top