0
Οι σχεδιαστές και ιδρυτές του οίκου μόδας DSquared2, αδελφοί Dean και Dan Caten έχουν τη στενότερη σχέση που μπορεί να έχουν μονοζυγωτικοί δίδυμοι. 


Στα 53 τους χρόνια οι δίδυμοι ζουν μαζί και κοιμούνται στο ίδιο κρεβάτι - μια αποκάλυψη που προκάλεσε θόρυβο στον κόσμο της μόδας πριν από λίγα χρόνια. 

Η στενή τους σχέση είναι εν μέρει το αποτέλεσμα της κοινής και τραυματικής παιδικής ηλικία τους, για την οποία ήταν απρόθυμοι να συζητήσουν λεπτομερώς στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, μέχρι τώρα.

Σε μια νέα συνέντευξή τους στη βρετανική Vogue, οι δίδυμοι Dean και Dan Caten μίλησαν ειλικρινά για τα δύσκολα παιδικά χρόνια που έζησαν μεγαλώνοντας σε μία φτωχή πολυμελή οικογένεια στον Καναδά τη δεκαετία του 1960 και του 1970. «Ήμασταν εννέα αδελφοί και αδελφές σε ένα σπίτι με δύο υπνοδωμάτια» δήλωσε ο Dan. «Υπήρχαν πέντε αγόρια σε ένα δωμάτιο και τέσσερα κορίτσια σε ένα άλλο δωμάτιο».

«Ακόμη και όταν πήραμε κουκέτες κοιμόμασταν μαζί στο κάτω κρεβάτι», πρόσθεσε ο Dean. «Ήταν πιο ασφαλές» ανέφερε χωρίς να διευκρινίσει περισσότερα.


Εκτός σπιτιού συνεχώς ήταν θύματα bullying (εκφοβισμού). «Ήμασταν από μία φτωχή οικογένεια. Ντυνόμασταν χάλια. Ήμασταν θηλυπρεπείς. Μας παρενοχλούσαν συνεχώς. Ήταν διασκεδαστικό για όλους», ανέφερε ο Dan Caten.


loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top