0
Αλλαγή φρουράς» στη 16η Μηχανοκίνητη Μεραρχία Πεζικού Διδυμοτείχου και στην 3η Ορεινή, Μηχανοκίνητη Ταξιαρχία «Ρίμινι» που βρίσκονται εδώ και οκτώ ημέρες στη «δίνη» του θρίλερ με τη σύλληψη του ανθυπολοχαγού και του λοχία ΕΠ-ΟΠ.



Παρότι σε πρώτο χρόνο και ενώ τα γεγονότα στην Αδριανούπολη «έτρεχαν» αρκετοί ήταν εκείνοι που ανέξοδα προεξοφλούσαν ότι εν εξελίιξει «Κρίσεις των Ανώτατων Αξιωματικών» θα συμπαρέσυρε και τους δυο ανώτατους αξιωματικούς, τον υποστράτηγο Δημήτριο Μπονώρα και τον Ταξίαρχο Ανδρέα Φλωράτο,που έως και εχθές το απόγευμα ήταν επικεφαλής των δυο κρίσιμων σχηματισμών, οδηγώντας τους στην έξοδο από το στράτευμα. Αυτή η εκδοχή ωστόσο δεν απηχούσε σε καμμία περίπτωση τις προθέσεις της στρατιωτικής ηγεσίας σε όλα τα επίπεδα.

Έτσι ο υποστράτηγος Μπονώρας, από την 16η Μηχανοκίνητη Μεραρχία Πεζικού Διδυμοτείχου θα αναλάβει πόστο στον Δ” Κλάδο του Γενικού Επιτελείου Στρατού, με πιθανότερη την αξιοποίησή του στη Διεύθυνση Αμυντικού Σχεδιασμού και Προγραμματισμού. Από την άλλη, ο Ταξίαρχος Ανδρέας Φλωράτος θα αφήσει τη διοίκηση της 3ης Mηχανοκίνητης Ορεινής Ταξιαρχίας »ΡΙΜΙΝΙ» και θα πάρει στα χέρια του τα ηνία της Σχολής Πεζικού στη Χαλκίδα.

ΠΗΓΗ
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top