0
Τεράστια αναστάτωση έχει προκαλέσει στη Χαλκίδα η είδηση για τον «μανιακό με το τσεκούρι», ο οποίος επιτέθηκε σε γυναίκα στην περιοχή της Πλατείας του Δέλτα, στην οδό Έλληνος Στρατιώτου.


Μάλιστα, μετά το περιστατικό, οι κάτοικοι της περιοχής και όχι μόνο, άρχισαν να λαμβάνουν τα μέτρα τους, προκειμένου να είναι ασφαλείς, ενώ πολλοί είναι εκείνοι, κυρίως γυναίκες, που αποφεύγουν να κυκλοφορούν νύχτα στην περιοχή.

Σύμφωνα με το evialead, μετά την επίθεση που δέχτηκε η γυναίκα, έφτασαν στην Ασφάλεια Χαλκίδας πληροφορίες για την δράση ενός διαταραγμένου ψυχικά ατόμου, το οποίο κυκλοφορούσε στην περιοχή της Νεάπολης και είναι κάτοικος της ευρύτερης περιοχής. Το άτομο αυτό, με ιστορικό ψυχικών διαταραχών, τελευταία επιδείκνυε επιθετική συμπεριφορά. Μάλιστα, ένας γείτονάς του είχε δεχτεί πολλές φορές απειλές με μαχαίρι, καθώς ο ψυχικά διαταραγμένος, στοχοποιούσε πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντός του.

Τα χαρακτηριστικά του προσώπου (τα ελάχιστα που κατάφερε να συγκρατήσει η γυναίκα) ταίριαζαν απόλυτα, όπως επίσης καθοριστικό στοιχείο ήταν και το χρώμα των ματιών του που είναι ασυνήθιστο. Ταίριαζε επίσης απόλυτα και η ηλικία του και η σωματική του διάπλαση.

Η γυναίκα που έπεσε θύμα της επίθεσης κλήθηκε στην Αστυνομία προκειμένου να αναγνωρίσει τον ύποπτο. Ωστόσο, λόγω της ταραχής της το βράδυ της επίθεσης, είχε συγκρατήσει ελάχιστα χαρακτηριστικά του. Σε συνδυασμό με τον φόβο για πιθανές νέες εμπλοκές στο μέλλον, η γυναίκα δεν τον αναγνώρισε με απόλυτη βεβαιότητα. Οπότε, επισήμως δεν μπορούσε να του καταλογιστεί η εμπλοκή του στην υπόθεση.

Ανεξάρτητα από αυτό, η κατάσταση της ψυχικής υγείας του ατόμου διαπιστώθηκε ότι ήταν πάρα πολύ κακή. Εξετάστηκε από ψυχιάτρους οι οποίοι εντόπισαν το πρόβλημα και από χθες, Τετάρτη, νοσηλεύεται, έγκλειστος σε ψυχιατρική κλινική.
Από τα παραπάνω εξάγεται το συμπέρασμα ότι, κατά ένα πολύ μεγάλο ποσοστό και εκτός απροόπτου, ο κίνδυνος από τον μανιακό του Δέλτα έχει εκλείψει.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top