0
Μία απίστευτη ιστορία ήρθε στο φως ύστερα από έναν τυχαίο έλεγχο της Άμεσης Δράσης λίγο μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου στην περιοχή του Χολαργού.



Οι αστυνομικοί αντιλήφθηκαν ένα αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν δύο Έλληνες 43 και 19 ετών αντίστοιχα και τους σταμάτησαν για έλεγχο όταν αντιλήφθηκαν ότι το αυτοκίνητο έφερε καταφανώς πλαστές πινακίδες.

Επιπλέον, στο εσωτερικό του οχήματος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, τσαντάκι που περιείχε δύο υπηρεσιακά δελτία ταυτότητας της Ελληνικής Αστυνομίας, μικροποσότητα ναρκωτικών και το υπηρεσιακό πιστόλι μίας 34χρονης αστυνομικού, που υπηρετεί στην Αττική, με την οποία ο ένας από τους υπόπτους φέρεται να διατηρεί σχέση.

Τις ταυτότητες των αστυνομικών τις είχε παραλάβει η 34χρονη αστυνομικός από την Υπηρεσία της για καταστροφή λόγω ότι θα έβγαιναν καινούργιες λόγω προαγωγής δύο συναδέλφων της, χωρίς όμως η ίδια να προχωρήσει στην προβλεπόμενη διαδικασία.

Αυτές και το υπηρεσιακό της όπλο τα παρέδωσε στον φίλο της, κάτι που εκείνη αρνήθηκε στη συνέχεια στο Εσωτερικών Υποθέσεων, ισχυριζόμενη ότι απλά είχε ξεχάσει το τσαντάκι της που τα είχε μέσα στο αυτοκίνητο του υπόπτου, σε μία πρόσφατη βόλτα τους, κάτι που βεβαίως και δεν έγινε αποδεκτό.

Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί ότι οι δύο άντρες εξετάζονται ως ύποπτοι για υποθέσεις διαρρήξεων!

Από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας σχηματίστηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας σε βάρος της 34χρονης αστυνομικού και των δύο αντρών, ηλικίας 43 και 19 ετών, αντίστοιχα.

Η δικογραφία περιλαμβάνει τα αδικήματα της υπεξαίρεσης στην Υπηρεσία και των διατάξεων περί οπλοφορίας όσον αφορά στην αστυνομικό και τα αδικήματα της πλαστογραφίας και των διατάξεων περί οπλοφορίας και εξαρτησιογόνων ουσιών, για τους δύο ιδιώτες. Από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας κινείται, όπως είναι φυσικό και επόμενο ήδη η διαδικασία στο πλαίσιο της πειθαρχικής δικαιοδοσίας.

ΠΗΓΗ
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top