0
Στην 37χρονη Κατερίνα Γοργογιάννη, τα ίχνη της οποίας είχαν χαθεί από την περασμένη εβδομάδα στο Ηράκλειο, ανήκει τελικά, το πτώμα της νεαρής γυναίκας, που εντοπίστηκε το πρωί της Τετάρτης στο πάρκο Νεολαίας, που βρίσκεται επί της Λεωφόρου Ικάρου απέναντι από την Πύλη του Αγίου Γεωργίου.


Το πτώμα της 37χρονης βρήκε το πρωί της Τετάρτης πολίτης που περνούσε μέσα από το πάρκο και ειδοποίησε αμέσως τις αρχές.


Όλες αυτές τις ημέρες η μητέρα και ο αδερφός της άτυχης Κατερίνας αναζητούσαν τον δικό τους άνθρωπο σε κάθε πιθανή περιοχή, ενώ στις έρευνες συμμετείχε αστυνομία και πυροσβεστική.

Ακόμη δεν έχει διευκρινιστεί, αν πρόκειται για εγκληματική ενέργεια, ατύχημα ή αυτοκτονία. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, ο θάνατος της πιθανότατα να οφείλεται, σε πτώση από μεγάλο ύψος. Ίσως από τα τείχη.

Επίσης όπως εκτιμάται, ο θάνατος είχε επέλθει πριν από αρκετές ημέρες. Αστυνομικοί, αλλά και ο ιατροδικαστής έσπευσαν στο σημείο, όπου πραγματοποίησαν αυτοψία στο χώρο.

Όπως διαπιστώθηκε το σημείο, όπου βρέθηκε η σορός της άτυχης Κατερίνας δεν ήταν ιδιαίτερα εμφανές, γι’ αυτό και μέχρι τότε κάποιος δεν έτυχε να το αντιληφθεί.


Το δύσκολο έργο της αναγνώρισης ανέλαβε ο μικρότερος αδερφός της Κατερίνας, Γιώργος, με τον οποίο ήταν ιδιαίτερα δεμένοι. Στο ΠΑΓΝΗ βρέθηκε και η μητέρα της, που περίμενε για μία θετική είδηση έστω την τελευταία στιγμή ότι δεν επρόκειτο για το δικό της παιδί.

Υπενθυμίζεται ότι η Κατερίνα είχε φύγει από το σπίτι της στις 5 Μαρτίου, χωρίς να πάρει μαζί της τα προσωπικά της αντικείμενα.

Όταν καθυστερούσε να επιστρέψει το βράδυ της ίδιας ημέρας, η μητέρα της και ο αδερφός της ανησύχησαν και κατήγγειλαν την εξαφάνιση της στην αστυνομία.

Λίγες ημέρες αργότερα εκδόθηκε για την άτυχη Κατερίνα silver alert.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top