0
«Δεν θα καταφέρει να διχάσει τη Νέα Δημοκρατία ο κ. Τσίπρας». Αυτό διαμηνύει ο πρώην υπουργός της Νέας Δημοκρατίας Θοδωρής Ρουσόπουλος, σχολιάζοντας την υπόθεση Novartis.


Ο Θοδωρής Ρουσόπουλος, σε συνέντευξή του στην «Βραδυνή της Κυριακής», που κυκλοφορεί το Σάββατο, 17.02.2018, εκφράζει, μεταξύ άλλων, την εξής άποψη: «Και μόνον το «τσουβάλιασμα» όλων των πρώην υπουργών Υγείας, πλην εκείνου που σήμερα είναι στον Σύριζα, αλλά και δύο πρώην πρωθυπουργών, εγείρει σοβαρές αμφιβολίες για τις πραγματικές προθέσεις της πολιτικής ηγεσίας. Όταν, μάλιστα, αναλογιστεί κανείς ότι οι αρμόδιοι υπουργοί έσπευσαν να χαρακτηρίσουν την υπόθεση ως «το μεγαλύτερο σκάνδαλο» από ιδρύσεως του ελληνικού κράτους, βασιζόμενοι σε αστήρικτες υποθέσεις και εικασίες των μαρτύρων».

Ο Θοδωρής Ρουσόπουλος και το κάλεσμα στα «γαλάζια» στελέχη

Ο Θοδωρής Ρουσόπουλος, καλεί τα στελέχη της Ν.Δ. να διακρίνουν τον στόχο από τις μικρές ή μεγάλες σκοπιμότητες λέγοντας: «Ο στόχος των αντιπάλων είναι να μας διαιρέσουν. Ο στόχος ο δικός μας είναι να μείνουμε ενωμένοι και να ενώσουμε όλο και μεγαλύτερες δυνάμεις Ελλήνων για ένα καλύτερο αύριο, υπό μια νέα εμπνευσμένη και δυναμική διακυβέρνηση, η οποία θα καταφέρει να ανατρέψει το θολό πολιτικό και οικονομικό τοπίο, να φέρει επενδύσεις και ανάπτυξη, μαζί με ένα διαφορετικό ήθος διακυβέρνησης».

Ερωτηθείς σχετικά με στελέχη της Ν.Δ. που επιτέθηκαν κατά του Άδωνι Γεωργιάδη, υπενθυμίζει τη δική του περιπέτεια και ότι τότε υπήρχαν πολλά στελέχη και από τη Νέα Δημοκρατία τα οποία έσπευσαν να πάρουν θέση και να τον κατηγορήσουν προσωπικά. «Είμαι, λοιπόν, όπως καταλαβαίνετε, ιδιαιτέρως ευαίσθητος σε τέτοια θέματα. Η συκοφαντία είναι η χειρότερη μορφή πολιτικής επίθεσης, βαθιά αντιδημοκρατική πράξη και καταδικαστέα. Την έχω ζήσει στο πετσί μου. Ως εκ τούτου, δεν θα σχολιάσω κανένα στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας ή ό,τι έχει πει. Θεωρώ ότι εάν το κάνω, θα γίνω κομμάτι του παιγνίου που ξεκίνησε ο ΣΥΡΙΖΑ με στόχο να μας διαιρέσει» δηλώνει ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Τέλος, για το γεγονός ότι ο πρώην πρωθυπουργός κ. Καραμανλής δεν παρεμβαίνει δημόσια και συνήθως μιλά μέσω κύκλων του, διευκρινίζει: «Ο Κώστας Καραμανλής, ως έμπειρος πολιτικός και παράγων θεσμικής αξίας στο πολίτευμά μας λόγω των θέσεων αλλά και των ικανοτήτων του, είναι ο καλύτερος να κρίνει πότε και πώς θα παρεμβαίνει στο δημόσιο βίο».


loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top