0
Βαρυσήμαντη παρέμβαση του Στρατηγού Ζιαζιά για το αυριανό συλλαλητήριο για τη Μακεδονία που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα. 

Ο επίτιμος αρχηγός ΓΕΣ, χωρίς περιστροφές εκπέμπει ηχηρό μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση και ταυτόχρονα απευθύνει προσκλητήριο για καθολική συμμετοχή.

Το μήνυμα του Στρατηγού ε.α. Κωνσταντίνου Ζιαζιά είναι το ακόλουθο

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΝΑΞΗ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΙΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ .

Η υπεράσπιση της ιστορικής αλήθειας , ειναι συγχρόνως υπεράσπιση του ανθρώπου, της ελευθερίας και της δημοκρατίας.

Αυτή η υπεράσπιση είναι ένας αγώνας διαρκής και ανυποχώρητος. Είναι ένας αγώνας ζωής και όχι ενας αγώνας περιστασιακός και σύντομος.

Η συμμετοχή στη ΛΑΟΣΥΝΑΞΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ , για την υπεράσπιση της ιστορικής αλήθειας της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, είναι πατριωτικό καθήκον όλων των Ελλήνων, δεν είναι ακραίος Εθνικισμός, όπως προσπαθούν μερικοί ιδεοληπτικά να ερμηνεύσουν τις Εθνικές αυτές συνάξεις . Είναι η ελάχιστη τιμή, σε αυτούς που έδωσαν την ζωή τους για την ελευθερία και την αξιοπρέπεια του Έθνους.

Η συμμετοχή στη ΣΥΝΑΞΗ είναι πράξη ιστορικής και Εθνικής αυτογνωσίας, Εθνικής ομοψυχίας , που δεν μπορεί να γίνεται αντικείμενο υποτίμησης και διχαστικής αντιπαράθεσης από τους πολιτικούς ταγούς της Χώρας μας. ΟΛΟΙ το ελάχιστο που μπορούμε να πράξουμε, σε αυτήν την δύσκολη περίοδο που διέρχεται η πατρίδα μας, είναι να είμαστε ΕΚΕΙ, με ομοψυχία, με πατριωτικό ενθουσιασμό, με ψυχραιμία αλλά και με απόλυτο σεβασμό στους συμπατριώτες μας που έχουν διαφορετική άποψη στο Εθνικό αυτό Θέμα .

Διχασμό ενδεχομένως να επιθυμούν » Ορισμένοι » που προσπαθούν να » χτίσουν» πολιτικές καριέρες, εκμεταλλευόμενοι τον αγνό, τον άδολο πατριωτισμό του απλού κόσμου. Εμείς όμως δεν πρέπει να συμφωνούμε στην λογική, ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΑΛΑΖΟΝΩΝ , που προτάσσουν το ΕΓΩ τους έναντι του κοινού καλού. Ο Πατριωτισμός πρέπει να ενώνει και οχι να διχάζει. Είναι η προϋπόθεση για την αποτελεσματικότερη προάσπιση των Εθνικών μας Συμφερόντων . Είναι βασική προϋποθέσει να έχουμε όχι μια» ρεαλιστική» λύση στο Μακεδονικό θέμα , αλλά μια ΕΘΝΙΚΗ ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ .

ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΟΕΧΕΙ ΤΟ ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΓΩ ΜΑΣ . ΠΡΟΕΧΕΙ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΘΕΝ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΟ .

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top