0
«Παρέλαση» ισχυρών ανδρών με γεμάτα πορτοφόλια γινόταν στο εξοχικό της… ακολασίας στη Ρόδο, καθώς μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα ήθελαν να εκτονώσουν τις σεξουαλικές του ορέξεις με νεαρά και όμορφα κορίτσια.

Η «ροζ ατζέντα», που περιλαμβάνει ονόματα ατόμων υπεράνω πάσης υποψίας, έχει μετατραπεί σε εφιάλτη για γνωστούς επιχειρηματίες και απειλεί να τινάξει στον αέρα αρκετά «καλά» σπίτια ευυπόληπτων οικογενειών.

Η υπόθεση σωματεμπορίας με κατηγορουμένους έναν 47χρονο Ροδίτη και έναν 38χρονο Ρουμάνο, που πρωτόδικα κρίθηκαν κατά πλειοψηφία ένοχοι από κοινού και καταδικάστηκαν σε ποινή κάθειρξης επτά ετών, απασχόλησε τη Δευτέρα το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Δωδεκανήσου.

Το δικαστήριο απέρριψε ως αβάσιμη την έφεση του Ρουμάνου, ενώ μετέτρεψε την κατηγορία σε βάρος του Ροδίτη σε μαστροπεία, παύοντας τη δίωξη λόγω παραγραφής.

Η έρευνα σε βάρος τους άρχισε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου τον Αύγουστο του 2009, ύστερα από καταγγελία 19χρονης Ρουμάνας, η οποία, ωστόσο, δεν εμφανίστηκε στην προχθεσινή δίκη.

Οι «πελάτες»

Σύμφωνα με τη «δημοκρατική», η υπόθεση αυτή είχε εξελιχθεί σε θρίλερ για τρεις γνωστούς Ροδίτες, τους οποίους είχε καταγγείλει η ίδια κοπέλα ως «πελάτες», με τους οποίους, όπως ισχυρίστηκε, εξαναγκάστηκε να κάνει σεξ. Οι δύο από αυτούς κατέθεσαν στη δίκη ότι ο πρώτος κατηγορούμενος δεν είχε καμία σχέση με την υπόθεση.

Είπαν ότι ο τρίτος μάρτυρας είχε γνωρίσει τις γυναίκες σε μπαρ του Ροδίτη κατηγορουμένου και τις μετέφερε σε ένα εξοχικό ιδιοκτησίας ενός εξ αυτών και εκεί ο έτερος μάρτυρας, αφού προσκλήθηκε, ήρθε σε ερωτική επαφή μαζί της προς 100 ευρώ.

Ο άλλος μάρτυρας είχε αποχωρήσει, όπως είπε, από το εξοχικό, αλλά μετέφερε τις αλλοδαπές στο σπίτι τους με το αυτοκίνητό του, αφού πρώτα τις κέρασε δύο σουβλάκια. Μάλιστα, όπως κατέθεσε, του είχαν ζητήσει να μείνουν μαζί του όλο το βράδυ αντί 2.000 ευρώ (!), αλλά εκείνος αρνήθηκε.

Σε κατάθεσή της η 19χρονη Ρουμάνα είχε κάνει ιδιαίτερη αναφορά σε «επώνυμο» με τον οποίο, όπως είπε, είχε ερωτική συνεύρεση αντί αδράς αμοιβής.

Περιέγραψε τον συγκεκριµένο κύριο και το πολυτελές αυτοκίνητό του, ενώ αναφέρθηκε και σε συνομιλία που είχαν. Οι συναντήσεις της µε πελάτες του κυκλώματος γίνονταν μεταξύ άλλων σε δύο πολυτελή ξενοδοχεία της Ρόδου, σε εξοχικές κατοικίες αλλά και στο σπίτι ενός εκ των κατηγορουμένων.

Οι δύο κατηγορούμενοι φέρεται ότι από τα μέσα Ιουλίου του 2009 έως τις 21 Αυγούστου του ίδιου χρόνου, εκμεταλλευόμενοι την ευάλωτη θέση τριών γυναικών από τη Ρουμανία, τις μετέφεραν στην Ελλάδα με σκοπό να τις εξωθήσουν στην πορνεία.

Συγκεκριμένα, ο Ρουμάνος κατηγορούμενος, ο οποίος διατηρούσε δεσμό με ένα εκ των κοριτσιών, φέρεται ότι τις έπεισε να έρθουν από τη Ρουμανία στην Ελλάδα αφού τους υποσχέθηκε ότι θα εργαστούν σε μπαρ με αμοιβή.

Στις 11 Αυγούστου του 2009 έφτασαν στη Ρόδο για να εργαστούν, αλλά, σύμφωνα με το παραπεμπτικό βούλευμα, οι κοπέλες μεταφέρθηκαν σε ξενοδοχείο και εκεί τις εξανάγκαζαν να κάνουν σεξ με πελάτες σε ραντεβού που κανόνιζε ο 47χρονος Ροδίτης.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top