0
Στα υπόγεια του Αστυνομικού Μεγάρου Αγρινίου φυλάσσεται εδώ και δύο εβδομάδες το αυτοκίνητο της αδικοχαμένης 44χρονης Ειρήνης Λαγούδη. 


Ο πραγματογνώμονας που έχει ορίσει η οικογένεια της άτυχης γυναίκας, Αναστάσιος Δέδες, πραγματοποίησε την αυτοψία στο αυτοκίνητο, προκειμένου να συλλεχθούν στοιχεία που μπορεί να οδηγήσουν στη λύση του μυστηριώδους θανάτου της. 

«Δεν είναι απλή υπόθεση και δεν θα κλείσει έτσι απλά.Υπάρχουν σημεία που προβληματίζουν», ανέφερε στο protothema.gr ο πραγματογνώμονας, μετά την ολοκλήρωση της αυτοψίας, παρουσία του δικηγόρου της οικογένειας, Βασίλη Ταουξή. 
Επεσήμανε ότι έχει βρει σημαντικά στοιχεία και ευρήματα που πρέπει να αξιολογηθούν και πιστεύουν ότι θα βοηθήσουν το έργο της προανάκρισης. 

Για συμβόλαιο θανάτου μιλά ο δικηγόρος της οικογένειας

«Με την επιτόπια αυτοψία του αυτοκινήτου μέσα στο οποίο μαρτύρησε η άτυχη Ειρήνη διαπιστώσαμε ότι υπήρχαν στοιχεία από τα οποία μετά από επιμελημένη έρευνα και αξιολόγηση προκύπτουν μεγαλύτερα ερωτηματικά για το αν είναι δυνατόν η εικόνα αυτού του αυτοκινήτου να παραπέμπει σε σκηνικό αυτοκτονίας», ανέφεραν στο protothema.gr ο δικηγόρος της οικογένειας Βασίλης Ταουξής και ο συνεργάτης του Βαγγέλης Παραστατίδης..

«Έχω την πεποίθηση ότι παραπέμπει σε σκηνικό συμβολαίου θανάτου -ανθρωποκτονίας από πρόθεση με δόλο και με ιδιαίτερα τεχνάσματα . Δεν μπορώ να εξηγηςω πως το αμάξι έχει καεί μόνο στο μπροστινό τμήμα τόπους τόπους, πως τα πατάκια είναι εντελώς άθικτα , πως το αυτοκίνητο απέξω αν το πλύνουν δεν θα παραπέμπει σε τίποτα σε σκηνικό αυτοκτονίας ή σκηνικό θανάτου"λένε στο protothema .gr


Οι συνθήκες του θανάτου της 44χρονης Ειρήνης παραμένουν ένας δυσεπίλυτος γρίφος εδώ και 15 ημέρες, οπότε και εντοπίστηκε νεκρή σε απόμερο σημείο της λίμνης Τριχωνίδας.

Η οικογένειά της από την πρώτη στιγμή υποστηρίζει ότι η Ειρήνη δολοφονήθηκε, ενώ έχει ήδη υποβάλει μήνυση κατά αγνώστων για ανθρωποκτονία από δόλο. 

Την ίδια ώρα περιμένει με αγωνία τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν η Ειρήνη είχε πλήρη συνείδηση την ώρα της πυρκαγιάς ή αν κάποιος της είχε δώσει κάποιο φάρμακο που να την είχε σε καταστολή. 


Παρόλο που συνήθως τα αποτελέσματα τέτοιων εξετάσεων μπορεί να κάνουν και περισσότερο από μήνα για να βγουν, στη συγκεκριμένη περίπτωση θα επισπευστούν μιας και η υπόθεση είναι αρκετά σοβαρή.

Ωστόσο, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις του ιατροδικαστή τα στοιχεία συγκλίνουν στην κατεύθυνση της αυτοχειρίας, γεγονός όμως που οι συγγενείς της 44χρονης αρνούνται πεισματικά να δεχτούν. 

Μάλιστα χαρακτηρίζουν «φήμες» τα όσα ακούγονται περί αυτοκτονίας που, όπως υποστηρίζουν, έχουν σκοπό «να στραφεί η προσοχή της έρευνας προς λανθασμένη κατεύθυνση». 





Δείτε το βίντεο:


loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top