0
Το δρόμο για το Αυτόφωρο «έδειξε» ο εισαγγελέας στον Στέλιο Διονυσίου ο οποίος οδηγήθηκε στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων μετά από το χθεσινό επεισόδιο με τροχονόμο στο κέντρο της Αθήνας.


Ο εισαγγελέας άσκησε σε βάρος του γνωστού τραγουδιστή ποινική δίωξη για τα πλημμελήματα της εξύβρισης, της επικίνδυνης σωματικής βλάβης και της απείθειας και τον παρέπεμψε για να δικαστεί στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας.

Ο Στέλιος Διονυσίου αρνείται ότι χτύπησε τον τροχονόμο με τον καθρέπτη του αυτοκινήτου του στην προσπάθεια του να παραβιάσει το μπλόκο της τροχαίας. Μάλιστα, κάνει λόγο για λεκτική αντιδικία ενώ έχει στραφεί σε βάρος του τροχονόμου καταθέτοντας μήνυση για ψευδή καταμήνυση, ψευδορκία και συκοφαντική δυσφήμιση.

«Ήταν μια κακή εκτίμηση του κ. Ανδρέου» σχολίασε σε δηλώσεις του ο δικηγόρος του τραγουδιστή Βασίλης Καπερνάρος, αναφερόμενος στην δίωξη που ασκήθηκε σε βάρος του εντολέα του.

«Του ζητήσαμε να περιμένουμε την ιατροδικαστική έκθεση για να προστατεύσουμε τη Δικαιοσύνη» πρόσθεσε ο κ. Καπερνάρος επισημαίνοντας πως οι αστυνομικοί δεν επιβεβαιώνουν στις καταθέσεις τους ότι ο τραγουδιστής χτύπησε τον συνάδελφο τους.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top