0
«Μακάρι να υπήρχε ένας ηγέτης να τα παρατήσω όλα και να πάω μαζί του στο βουνό… Η επανάσταση γίνεται μόνο από τον λαό. Ψηφίζω ΚΚΕ, αν και διαφωνώ σε πολλά σημεία, για δύο λόγους: επειδή το νιώθω ως τιμή για την οικογένειά μου και τους παππούδες μου που ήταν στο ΕΑΜ-ΕΛΑΣ και σκοτώθηκαν στην Αντίσταση κι επειδή πιστεύω στην οργανωμένη πάλη». 



Οι εν λόγω δηλώσεις της Νατάσας Μποφίλιου στην εφημερίδα των συντακτών, προκάλεσαν αρκετές αντιδράσεις.

Πολλοί εξέφρασαν τη δυσαρέσκεια τους για τα όσα είπε στην εφημερίδα και αρκετοί υπερασπίστηκαν την ερμηνεύτρια. Η Έλενα Ακρίτα, επέλεξε να πάρει θέση για το θέμα και να εκφράσει τη δική της γνώμη μέσω των social media, ως συνηθίζει να κάνει τα τελευταία χρόνια.

Έτσι, με αναρτήσεις στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook, υπερασπίστηκε τις απόψεις της Νατάσας Μποφίλιου γράφοντας, μεταξύ άλλων, πως «όταν έναν άνθρωπο τον φτύνει φασίστας, είσαι με τον άνθρωπο». 

«1.) Διαφωνείς ενδεχομένως με την άποψη της Νατάσας Μποφίλιου. 2.) Την χαρακτηρίζουν «χαζοβιόλα» «κουλτουροβολεψιματία» «αριστεροκουλτουροβάρδο». 3.) Την φτύνουν λεκτικά και την εξισώνουν με την Χρυσή Αυγή. 4.) Είσαι με την Νατάσα #Μποφίλιου. Τόσο απλά», έγραψε αρχικά, ενώ σε μια νέα ανάρτηση της, τόνισε: «Όταν έναν άνθρωπο τον φτύνει φασίστας, είσαι με τον άνθρωπο.Τέλος».

Δείτε τις αναρτήσεις της:


Δείτε βίντεο: Αντιδράσεις και απαντήσεις για τις δηλώσεις Μποφίλιου

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top