0
Νέα, άγρια επεισόδια μεταξύ διαδηλωτών που θέλουν να ακυρώσουν τους προγραμματισμένους για σήμερα πλειστηριασμούς στο Ειρηνοδικείο Αθηνών και αστυνομικών δυνάμεων σημειώθηκαν πριν από λίγα λεπτά.


Τα μέλη των κινημάτων που αντιτίθενται στους πλειστηριασμούς προσπάθησαν να παρακάμψουν τον αστυνομικό κλοιό που είχε δημιουργηθεί από άνδρες της Υποδιεύθυνσης Μέτρων Τάξης και από κλούβες των ΜΑΤ. Ακολούθησε άγρια συμπλοκή, στη διάρκεια της οποίας οι διαδηλωτές προσπάθησαν να εισβάλλουν στο Ειρηνοδικείο από την πίσω πλευρά του κτιρίου όπου βρίσκεται ένα εργοτάξιο. Οι αστυνομικοί απάντησαν με εκτεταμένη χρήση χημικών.

Τα άτομα που είχαν συγκεντρωθεί έξω από το Ειρηνοδικείο κρατούσαν πανό που έγραφαν «Κάτω τα χέρια από τη λαϊκή περιουσία» και φώναζαν συνθήματα.


Να σημειωθεί ότι το Διοικητικό Συμβούλιο του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Εφετείων Αθηνών-Πειραιώς-Αιγαίου & Δωδεκανήσου αποφάσισε να μην πραγματοποιηθούν για σήμερα, αλλά και για τις δύο επόμενες Τετάρτες (27 Δεκεμβρίου 2017 και 3 Ιανουαρίου 2018) πλειστηριασμοί με επισπεύδοντες τις τράπεζες, το Ελληνικό Δημόσιο, τους Δήμους και τα ασφαλιστικά ταμεία για τις επόμενες τρεις εβδομάδες.

Επισημαίνεται ότι οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί και αυτοί που αφορούν σε επισπεύδοντες ιδιώτες θα διεξαχθούν κανονικά.


Δείτε το βίντεο:

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top