0
Ούτε την απάντηση της Νατάσσας Μποφίλιου στα σχόλια που δέχθηκε για την συνέντευξή της όπου δήλωσε πως η ΕΕ είναι δικτατορία, πως είναι «τροτσκίστρια» που ψηφίζει ΚΚΕ και πως ψάχνει ηγέτη να βγει στο βουνό, ο συγγραφέας και πρώην βουλευτής Πέτρος Τατσόπουλος. 

Με νέα ανάρτησή του στο προφίλ του στο facebook χαρακτηρίζει τα όσα έγραψε η τραγουδίστρια «έκθεση τρίτης δημοτικού», ενώ μίλησε για «πολιτικό παλιμπαιδισμό» όπου η Νατάσσα Μποφίλιου ανέμειξε «Τρότσκι αγκαλιά με τον Στάλιν, το αντάρτικο στο Βουνό με τον Ηγέτη, η δικτατορία της Ευρωπαϊκής Ένωσης και, μόλις σφίγγουν οι κώλοι, να πετάμε και μια Ευρώπη των Εθνών για ξεκάρφωμα, έρωτα, επανάσταση και "στάσου, μύγδαλα"», ευχόμενος «σε καλό να μας βγει».

Ολόκληρη η ανάρτησή του στο facebook: 

Διάβασα προ ολίγου και την απάντηση της Μποφίλιου στα σχόλιά μας. Ψάχνω να βρω κι εγώ μια έκθεσή μου για να της ανταπαντήσω, από την τρίτη δημοτικού, γύρω από τα αγαθά της αποταμίευσης, αλλά γαμώτη δεν την βρίσκω. Δεν ξέρω, βρε παιδιά. Σε καλό να μας βγει αυτός ο πολιτικός παλιμπαιδισμός, ο Τρότσκι αγκαλιά με τον Στάλιν, το αντάρτικο στο Βουνό με τον Ηγέτη, η δικτατορία της Ευρωπαϊκής Ένωσης και, μόλις σφίγγουν οι κώλοι, να πετάμε και μια Ευρώπη των Εθνών για ξεκάρφωμα, έρωτα, επανάσταση και "στάσου, μύγδαλα". Ειλικρινά, εύχομαι εκ βαθέων, σε καλό να μας βγει. Μονάχα μην αποφασίσει ποτέ κανείς να ασχοληθεί σοβαρά μαζί μας. Με τέτοιο μαζικό κρετινισμό. Μια χαψιά θα μας κάνει. Βενσερέμος και Κάτω τα Φαρμάκια. Καληνύχτα. 

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top