0
Στα πυρά που δέχθηκε για τη δήλωσή της ότι «ψάχνει ηγέτη να βγει στο βουνό» απάντησε με ανάρτησή της στα social media η Νατάσα Μποφίλιου.


Σε συνέντευξή της η γνωστή ερμηνεύτρια δήλωσε πως είναι «τροτσκίστρια» και πως «η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι δικτατορία» με αποτέλεσμα να δεχθεί έντονη κριτική, με τον πρώην βουλευτή και συγγραφέα Πέτρο Τατσόπουλο να την χαρακτηρίζει... «χαζοβιόλα». 

Η Νατάσα Μποφίλιου στην ανάρτησή της στη σελίδα της στο Facebook ανέφερε:  
«Πιστεύω στην Ευρώπη των λαών. Στην Ευρώπη της ισότητας, της αλληλεγγύης, της ελευθερίας.

Πιστεύω στα νέα μυαλά που θα 'ρθουν να μας φωτίσουν και θα μας οδηγήσουν σ' έναν καινούργιο κόσμο, καλύτερο από αυτόν. Πιστεύω στον προσωπικό, αλλά και στον συλλογικό αγώνα, στα όμορφα πράγματα, στη μουσική, στον έρωτα, στον άνθρωπο, στην επανάσταση.

Πιστεύω στην οργανωμένη πάλη και θα στέκομαι μπροστά της προσοχή. Πιστεύω στο δικαίωμά μου να είμαι ο εαυτός μου κι ας είμαι φτιαγμένη από αντιθέσεις. Πιστεύω στις ιδέες.

Δεν πιστεύω στην Ευρώπη των τραπεζών, της λιτότητας, της κατάθλιψης, της ανεργίας, της φτώχειας.

Δεν πιστεύω και δεν υπηρετώ κανένα στερεότυπο.
Και προπάντων δεν πιστεύω στο φόβο και στη σιωπή.

Μπορεί να είμαι παραπάνω αυθόρμητη και να δίνω πάντα συνεντεύξεις όπως μιλάω στους φίλους μου, αλλά προσπαθώ όλη μου τη ζωή να παραμείνω συνεπής στις αρχές και τις θέσεις μου. Και θα συνεχίσω να προσπαθώ με πάθος.

Εσείς μπορείτε, με τη σειρά σας, να συνεχίσετε να πετάτε λάσπη σε κάθε διαφορετική άποψη, με τη λύσσα και τον βαθύ σεξισμό που συνηθίζετε, αλλά να είστε βέβαιοι πως δεν μπορείτε να λερώσετε ούτε την ψυχή, ούτε την τιμή μου». 

ΠΗΓΗ
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top