0
H εκπομπή «Δίκη στον ΣΚΑΪ» αποκάλυψε το περιεχόμενο της έκθεσης αναίρεσης του αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Χαράλαμπου Βουρλιώτη, κατά του βουλεύματος του Κωνσταντίνου Σταμαδιανιού στην υπόθεση του ελληνικού ποδοσφαίρου.


Όπως σας είχε αποκαλύψει από την περασμένη Παρασκευή το SDNA o κ. Boυρλιώτης... πέταξε στα σκουπίδια το βούλευμα για τη «συμμορία» ασκώντας αναίρεση κατά της απόφασης του Συμβουλίου Εφετών Αθηνών, το οποίο αποφάνθηκε να μη γίνει κατηγορία για απάτη και εκβίαση κατά των Β.Μαρινάκη, Γ.Σαρρή, Θ.Κουρίδη, Αρ.Σταθόπουλου, Γ.Παπακωνσταντίνου, Ν.Προύντζου, Γ.Δούρου και Θ.Μπριάκου. 

Έτσι, λοιπόν, για τους παραπάνω οκτώ κατηγορούμενους επιστρέφουν οι κατηγορίες περί «Εγκληματικής Οργάνωσης»!

Συγκεκριμένα ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου εκτιμά ότι το Συμβούλιο Εφετών «υπέπεσε στην πλημμέλεια της έλλειψης ειδικής και εμπεριστατωμένης αιτιολογίας, καθώς στο αιτιολογικό του βουλεύματος αναφέρεται ότι η ένωση των κατηγορουμένων δεν έχει τα χαρακτηριστικά της εγκληματικής οργάνωσης, αλλά αυτά της συμμορίας, χωρίς, όμως, η παραδοχή αυτή να θεμελιώνεται επαρκώς».

Παράλληλα ο Χαράλαμπος Βουρλιώτης διαπιστώνει «έλλειμμά αιτιολογίας και μη παράθεση θεμελιωτικών πραγματικών περιστατικών» για την παραπομπή των υπόλοιπων κατηγορουμένων (Κ.Ιωαννίδης, Γ.Κάμπαξης, Απ.Αμπάρκιολης, Αλ.Δημητρόπουλος, Θ.Γιάχος, Ηλ.Σπάθας, Γ.Αρβανιτίδης, Γ.Λαναρής, Κ.Μπάρμπας, Δ.Αμαραντίδης, Ηλ.Ιωάννου, Αλ.Καλογέρης, Δ.Μάνος, Χ.Παυλίδης, Γ.Σκαθαρούδης, Γκιγιέρμο Πέρεζ, Γ.Σπανός, Γ.Αγγελόπουλος, Σα Πίντο, Γ.Κομπότης). 

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top