0
Μετά από τις έρευνες που έγιναν από το αστυνομικό επιτελείο, φαίνεται να καταλήγουν στην πορεία της υπόθεσης. 

Οι αρχικές πληροφορίες ανέφεραν ότι πιθανή αιτία προστριβών ήταν κληρονομικές διαφορές. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές μόνιμο σημείο τριβής τα τελευταία τουλάχιστον δύο χρόνια ήταν το σπίτι που έμενε η πεθερά του αστυνομικού. 

Ο 47χρονος ήθελε να φύγει η πεθερά από τον πρώτο όροφο (το ζευγάρι διέμενε στον δεύτερο όροφο της ίδιας πολυκατοικίας) και να το κάνουν ιατρείο για την σύζυγό του, η οποία είναι ιατρός ρευματολόγος στο ΙΑΣΩ, ώστε να μην πληρώνουν ενοίκιο.

Ωστόσο με την μετακίνηση αυτή διαφωνούσε τόσο η πεθερά του αστυνομικού και – όπως όλα δείχνουν – και η σύζυγός του.

Ο αστυνομικός πήρε την μοιραία απόφαση και την εκτέλεσε χθες τα χαράματα. Οι ιατροδικαστικές εκτιμήσεις τοποθετούν το έγκλημα γύρω στις 2-3 π.μ. της Δευτέρας.

Προφανώς προηγήθηκε καβγάς για το θέμα και ο αστυνομικός, αρχικά έριξε δύο εκφοβιστικές βολές με το υπηρεσιακό του περίστροφο στον τοίχο. 

Στη συνέχεια έριξε τρεις φορές στο στήθος της γυναίκας του, καταδίωξε την πεθερά του στο σαλόνι και την πυροβόλησε μία φορά. Ακολούθως, πήγε στο υπνοδωμάτιο και πυροβόλησε το παιδί τους στο κεφάλι. Ολοκληρώνοντας την πράξη του, γονάτισε, έβαλε πιστόλι κάτω από το σαγόνι του και αυτοπυροβολήθηκε. 


Η ασφάλεια μελετά και μια ακόμη εκδοχή για τα αίτια του φονικού, αν και συγκεντρώνει τις λιγότερες πιθανότητες. Σύμφωνα με αυτή, ο δράστης πίεζε την πεθερά του να του γράψει στο όνομά του ένα σπίτι ιδιοκτησίας της.

ΠΗΓΗ
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top