0
Ο δημοσιογράφος Λάμπρος Κωνσταντάρας, στενός φίλος του άτυχου Κωνσταντίνου Αγγελίδη, που νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Ασκληπιείου Βούλας, έπειτα από το σοβαρό τροχαίο ατύχημα που είχε με τη μηχανή του τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής, μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό ΘΕΜΑ 104,6 για την κατάσταση της υγείας του, αλλά και τις συνθήκες του ατυχήματος.


«Οι γιατροί λένε ότι κάθε μέρα που δεν χειροτερεύει, είναι ένα καλό νέο. Γιατί το χτύπημα είναι πάρα πολύ σοβαρό στο κεφάλι.

Οι γιατροί χειρουργούσαν 7-8 ώρες για να συμμαζέψουν τα ασυμμάζευτα. Ο Κωνσταντίνος είναι με μηχανική υποστήριξη. Χθες το βράδυ οι γιατροί είπαν ότι σταμάτησε η αιμορραγία στο κεφάλι, ενώ το κρίσιμο διάστημα είναι η επόμενη μία εβδομάδα, ενώ στη συνέχεια θα κάνουν αξονική για να δουν την ανταπόκριση του εγκεφάλου» είπε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας στην εκπομπή «Εντός ΘΕΜΑτος», με τον Γιώργο Λαμπράκο και τον Παναγιώτη Σουρέλη.

Ο στενός φίλος του πρώην παρουσιαστή αποκάλυψε τον τρόμο που ένιωσε όταν πήγε στο νοσοκομείο και άκουσε την ενημέρωση των γιατρών: «Όταν έφτασα το μεσημέρι στο Ασκληπιείο στην πρώτη ενημέρωση μετά το οκτάωρο χειρουργείο και είδα το πρόσωπο, το ύφος του γιατρού που μιλούσε στην Εβελίνα (σύζυγος του Αγγελίδη) και στους άλλους συγγενείς, τρόμαξα. "Εμείς κάναμε ό,τι μπορούσαμε, τώρα προσευχηθείτε" είπε ο γιατρός. Όταν ακούς αυτό, ο νους σου δεν πάει στο καλό». 


Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας γνώρισε τον Κωνσταντίνο Αγγελίδη πριν από 19 χρόνια. Σε ένα τραγικό παιχνίδι της ζωής, η μητέρα του Αγγελίδη είχε πέσει από το μηχανάκι, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά και να μείνει σε κώμα για τα επόμενα 14 χρόνια. «Τον γνώρισα σε αυτή την κατάσταση, σε ένα σπίτι με μια γυναίκα που δεν ανταποκρινόταν. Ο Κωνσταντίνος και ο πατέρας του ήταν εκεί όλο αυτόν τον καιρό, μήπως και ξυπνήσει» δήλωσε ο δημοσιογράφος.

Ο Αγγελίδης είχε πέσει θύμα τροχαίου το 1999 περίπου, είχε χτυπήσει αρκετά, αλλά έζησε. «Ο Κωνσταντίνος είναι λάτρης των μηχανών. Πάντα με το καλό κράνος, το καλό μπουφάν, τον απαραίτητο εξοπλισμό» είπε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας. 

Όμως, τα ξημερώματα της Κυριακής οι πληροφορίες τον θέλουν να μην φορούσε κράνος. Όπως δήλωσε ο δημοσιογράφος στον ΘΕΜΑ 104,6, «οι γιατροί είπαν στην αρχή ότι δεν κατάλαβαν αν φορούσε κράνος, διότι τα τραύματα ήταν τόσο άσχημα, αλλά και δεν βρήκαν κομμάτια του κράνους. Από πολλά περιστατικά που ξέρω από μηχανόβιους φίλους μου, θεωρώ ότι, επειδή ήταν ξημερώματα και νύσταξε λίγο, ήθελε να τον φυσήξει ο αέρας. Γι' αυτό δεν έβαλε το κράνος, όπως το κάνει και πολύς κόσμος, βλακωδώς».

Η σύζυγος του Κωνσταντίνου Αγγελίδη, Εβελίνα Βαρσάμη, σήμερα Πέμπτη, πέρασε τα γενέθλιά της στο νοσοκομείο, ενώ ο ίδιος κλείνει τα 44 του χρόνια την προσεχή Τρίτη, 2 Ιανουαρίου. 

Οι συγγενείς και φίλοι του Κωνσταντίνου Αγγελίδη εύχονται το δώρο που θα πάρει φέτος να είναι αυτό της ζωής, βγαίνοντας νικητής από την πιο δύσκολη μάχη που έχει δώσει.


loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top