0
Τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες του 25χρονου «δράκου» των Αμπελοκήπων, ο οποίος συνελήφθη, το πρωί της Δευτέρας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αμπελοκήπων, κατηγορούμενος για βιασμούς κατ' εξακολούθηση και απόπειρα βιασμού, δίνουν στις δημοσιότητα οι Αρχές. 


Συγκεκριμένα πρόκειται για τον Στάμο Αναστάσιο-Θεοδόσιο του Ιωάννη και της Αικατερίνης, ο οποίος γεννήθηκε στην Αθήνα στις  22 Φεβρουαρίου του 1992. 



Δείτε νέο βίντεο με την δράση του:



 Απίστευτες σκηνές εκτυλίχθηκαν εντός της αίθουσας των δικαστηρίων της Ευελπίδων κατά τη διάρκεια της απολογίας του «δράκου των Αμπελοκήπων» ενώπιον ανακρίτριας και της εισαγγελέως αλλά και έξω από το Τμήμα Ασφαλείας Αμπελοκήπων όπου ο πατέρας του συλληφθέντα σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση έλεγε στους αστυνομικούς «ότι ήταν ένα παιδί, που δεν του έλειπε τίποτα…».
  
Με λυγμούς ο 25χρονος δράστης προσπάθησε να πείσει την έδρα ότι δεν είχε πρόθεση να επιτεθεί στις γυναίκες και πως όλα συνέβησαν από… «βλακεία του μυαλού του» όπως χαρακτηριστικά κατέθεσε.

Ζήτησε δε την κατανόηση των δικαστικών λειτουργών που όμως δεν έδειξαν να συμμερίζονται το δράμα του, ούτε βέβαια έδειξαν θέρμη να συνυπολογίσουν τον πρότερο έντιμο βίο του και τη μεταμέλειά του.   

-Εισαγγελέας: «Πώς έκανες τέτοιο πράγμα;».

-Δράστης: «Από βλακεία του μυαλού μου. Σας παρακαλώ μην με βάλετε φυλακή, θα τρελαθώ! Αφήστε με και αύριο κιόλας θα πάω στον γιατρό για να δω τι μου το προκάλεσε όλο αυτό».

-Εισαγγελέας: «Πολύ φοβάμαι ότι δεν θα σας αφήσω να πάτε στον γιατρό. Έχετε αντιληφθεί πώς αισθάνονταν όλες αυτές οι γυναίκες τη στιγμή που τις κακοποιούσατε;».

Όπως έγινε γνωστό μετά την απολογία του στην ανακρίτρια ο 25χρονος νεαρός που επιτέθηκε συνολικά σε εννέα γυναίκες προκειμένου να τις θωπεύσει, πήρε το δρόμο για τη φυλακή με τον συνήγορο του να λέει ότι θα καταθέσει αίτημα για διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης.

Τραγική φιγούρα, ο πατέρας του δράστη, ένας ωρολογοποιός που διαθέτει κατάστημα στο κέντρο της Αθήνας, ο οποίος εμφανίστηκε αρχικά στο Τμήμα Ασφάλειας Αμπελοκήπων για να καταθέσει. Μάλιστα ήταν τόσο συναισθηματικά φορτισμένος που κρατούσε έναν αστυνομικό από το μπουφάν του για να μην καταρρεύσει.

«Δεν του λείπει τίποτα» έλεγε με δάκρυα στα μάτια στους αστυνομικούς της Ασφάλειας Αμπελοκήπων, περιγράφοντάς τον μάλιστα ως έναν φυσιολογικό άνθρωπο που δεν είχε δώσει αφορμές.

«Το πρωινά δούλευε ως προγραμματιστής σε εταιρία διανομής φαγητού μέσω ίντερνετ και ερχόταν τα απογεύματα και βοηθούσε και στο μαγαζί» τους είπε. 


Δείτε βίντεο-σοκ από τη δράση του «δράκου» των Αμπελοκήπων: 



loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top