0
Στο πλατό της εκπομπής της Ναταλίας Γερμανού φιλοξενήθηκε το πρωί της Κυριακής, ο Χρήστος Δάντης. 


Μεταξύ άλλων, ο τραγουδιστής αναφέρθηκε και στις διαδικτυακές επιθέσεις που δέχτηκε όταν πριν μερικούς μήνες εξέφρασε την άποψή του για το σύμφωνο συμβίωσης μεταξύ ομόφυλων ζευγαριών. 

«Όταν είπα την άποψή μου για το σύμφωνο συμβίωσης, έπεσαν να με φάνε. Απειλητικά μηνύματα πολλά. Ένα καλοκαίρι ολόκληρο με τόσους Σύρους πνιγμένους, μια καμπάνα σε μια εκκλησία δεν είχε χτυπήσει πένθιμα και ξαφνικά, όταν ψηφίστηκε το σύμφωνο συμβίωσης άρχισαν όλες να χτυπούν. Το θεώρησα υποκριτικό. Δεν μπορούσα να μην το ξεφωνίσω αυτό! Είμαι από τους ανθρώπους που πιστεύουν ότι ο καθένας μπορεί να είναι ό,τι θέλει. Υπάρχουν φανατικοί, αυτοί που κάνουν στα μπράτσα τους τατουάζ με αρχαίες ελληνικές ρήσεις και είναι ανορθόγραφες».

Τότε, η Ναταλία Γερμανού του μετέφερε το μήνυμα που έστειλε μια τηλεθεάτρια, το οποίο έγραφε: «Ωραία τα λέτε για τα παιδιά που αποφασίζουν στα 15 τους ότι έχουν ομοφυλοφιλικές τάσεις. Τη μάνα τη ρωτάτε πώς νιώθει;». 

Αμέσως μετά ο Χρήστος Δάντης σχολίασε το εν λόγο μήνυμα και είπε πως αν μία μητέρα σκέφτεται έτσι για το παιδί της καλύτερα να πεθάνει.  

«Δεν καταλαβαίνω. Το παιδί σου θα το αγαπήσεις λιγότερο αν είναι ομοφυλόφιλο; Το θεωρώ κουλό. Κυρία μου, καλή ψυχή! Καλύτερα να πεθάνεις άμα σκέφτεσαι έτσι! Εγώ είμαι απόλυτος σε αυτό. Πέσε, κοιμήσου να πεθάνεις. 

Να περάσει ο χρόνος, να περάσει η ζωή σου και να μην υπάρξει εξέλιξη στον πλανήτη. Το ιδανικό μοντέλο μιας κοινωνίας δεν το έχουμε βρει, θα το αγγίξουμε κάποια στιγμή. Δεν μπορεί να αρνηθεί τη φύση του κάποιος επειδή πρέπει. 

Λόγω του ότι η μαμά ή ο μπαμπάς, ο θείος, η θεία… Αυτά είναι τραγικά! Θα μεγαλώσει ένας δυστυχισμένος άνθρωπος και θα κάνει και άλλους δυστυχισμένους.Ο ρατσισμός είναι αφέλεια, ηλιθιότητα, χαζομάρα, είναι επικίνδυνος».

Δείτε το βίντεο:



loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top