0
Ξέρουμε τον εκτελεστή αλλά δεν δώσαμε εμείς την εντολή λένε δύο από τους τρεις φερόμενους ως ηθικούς αυτουργούς της δολοφονίας του δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου.

Οι άνθρωποι που επιχείρησαν να σκοτώσουν άλλον δικηγόρο στο παρελθόν, φέρονται να είναι εκείνοι που τώρα έδωσαν την εντολή για τη δολοφονία Ζαφειρόπουλου μέσα από τη φυλακή. Για την ακρίβεια, δεν πρόκειται για εντολή δολοφονίας αλλά για εντολή… εκφοβισμού που όμως εξελίχθηκε σε δολοφονία σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία.

Δύο από τους τρεις βαρυποινίτες που φέρονται να έδωσαν την εντολή για την δολοφονική επίθεση στον δικηγόρο Ζαφειρόπουλο, μίλησαν στην εκπομπή LiveNews και ουσιαστικά αρνούνται ότι είναι οι «ηθικοί αυτουργοί» της δολοφονίας Ζαφειρόπουλου.

Ο βαρυποινίτης Μπάκο, είπε πως τον μετέφεραν για ανάκριση από τις φυλακές Κορυδαλλού στη ΓΑΔΑ, όπου παρέμεινε για ώρες. Μαζί του και οι άλλοι δύο φερόμενοι ως ηθικοί αυτουργοί.

«Ήμασταν από τη μία το μεσημέρι μέχρι τις 9 το βράδυ. Και οι τρεις εκεί ήμασταν. Τι έχετε να πείτε; Τίποτα δεν έχουμε να πούμε. Έχετε σχέση; Δεν έχουμε σχέση… Μπερδεύουν τον κόσμο χωρίς λόγο… Κι εγώ τους είπα χθες άμα θέλουνε να κλείσουνε το φάκελο και δε μπορούν να κάνουν τη δουλειά τους, ας το φορτώσουν σε μένα. έχω δύο ισόβια. Ας τα κάνω τρία, πέντε, δέκα, δε με νοιάζει».

Ο ίδιος είπε ότι γνώριζε τον εκτελεστή του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου. Αλλά δεν εδωσε εκείνος την εντολή της εκτέλεσης.

Ο άλλος βαρυποινίτης και φερόμενος επίσης, ως ηθικός αυτουργός, λέει ότι δεν έχει σχέση με τον εκτελεστή του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου.

«Το όνομά μου δεν έχει καμία σχέση με τον «Κέλι» (εκτελεστή) , να έχω πει εγώ να κάνει κάτι ο «Κέλις» για μένα… Τι δουλειά έχω εγώ με τον δικηγόρο; Τον ‘Κέλι’ τον γνωρίζω από τη φυλακή. Ο Ντούτσε Όλντι δεν έχει μαζί με τον συγκατηγορούμενό του, ούτε κανένα άλλο παιδί δεν έχει καμία σχέση με τον Ζαφειρόπουλο. Από εμάς εδώ κανένας, δεν ξέρουμε εμείς τίποτα».

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top