0
Ένα νέο τραγούδι με... στίχους που θα αγγίξουν κάθε Παναθηναϊκό και σε ρυθμούς ροκ κυκλοφορεί στο διαδίκτυο. 



Ο τίτλος του: «Στης Λεωφόρου τα σκαλιά» και περιγράφει ένδοξες στιγμές του ιστορικού συλλόγου.

Σε στιγμές δύσκολες για τον σύλλογο, στιγμές που οι οπαδοί του φωνάζουν ρυθμικά «Εμείς θα σε κρατήσουμε Παναθηναϊκέ» δημιουργώντας πολύ όμορφη ατμόσφαιρα στο γήπεδο της Λεωφόρου σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι της ομάδας, κυκλοφόρησε ένα νέο τραγούδι που έχει ως επίκεντρο το «σπίτι» των «πρασίνων».

Μέσα στους στίχους υπάρχει μήνυμα για την σημερινή δύσκολη πραγματικότητα του τριφυλλιού που αναφέρει πως στη Λεωφόρο έμαθαν το αδύνατο να γίνεται δυνατό. Αλλά και πως αρχή της ομάδας ήταν πάντα να μην προσπαθεί να πετύχει τη νίκη με κάθε τρόπο παρά μόνο με την αξία της. «Εκεί έμαθα το αδύνατο πως κάνεις δυνατό. Πεσμένος να σηκώνομαι ξανά να περπατώ… Την νίκη να μην ψάχνω να την βρω μες στα σκ@τ@ γιατί δεν είναι νίκη».

Μάλιστα αναφορά γίνεται και στην πιο ένδοξη στιγμή της ιστορίας της ομάδας. Την παρουσία της στον τελικό του Κυπέλλου Πρωταθλητριών το 1971 κόντρα στον Άγιαξ. «Το Γουέμπλεϊ θα έρθει ξανά και το τριφύλλι πάντοτε στο μέρος της καρδιάς. Τον Άγιαξ θέλω πάλι να του πάρω ρεβάνς. Ένα ταξίδι θέλω να κρατήσει μια ζωή. Στης Ομόνοιας την πλατεία να τραγουδάω ως το πρωί, μετά ας βγει η ψυχή μου».

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top