0
Επιτέλους το σαθρό ψευδοϊστορικό οικοδόμημα των Σκοπίων καταρρέει εκ των έσω... 
Ανώτερος Σκοπιανός κυβερνητικός αξιωματούχος ο Μίροσλαβ Γκάρτσεφ, μέλος του Συμβουλίου Πολιτισμού του κυβερνώντος Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος (SDSM), πρώην δήμαρχος και μέλος του υπουργικού συμβουλίου ως επικεφαλής του Υπουργείου Πολιτισμού και της κυβερνητικής ομάδας για την καταστροφή των «μακεδονικών» ιστορικών μνημείων στα Σκόπια, δήλωσε ότι το «μακεδονικό έθνος είναι ένα εφεύρημα της Γιουγκοσλαβίας».

«Το μακεδονικό κράτος ουσιαστικά εφευρέθηκε από τη  Γιουγκοσλαβία στο τέλος του Β΄ Παγκόσμιου Πολέμου, τότε δημιουργήθηκε για πρώτη φορά και έγινε προσπάθεια για ίδρυση του  μακεδονικού έθνους,  της μακεδονικής κουλτούρας,  της μακεδονικής γλώσσας,  των μακεδονικών συμβόλων και όλα τα μακεδονικά καλλιτεχνικά επιτεύγματα», είπε ο Γκάρτσεφ και αναπαράγει η σκοπιανή Vecer

«Αυτή η σκανδαλώδης δήλωση του Γκάρτσεφ (γράφει η σκοπιανή Βέτσερ) προέρχεται από το σημερινό μέλος του Συμβουλίου  Πολιτισμού του υπουργείου  της  (ψευδο)μακεδονίας, το οποίο διάλεξε και συντόνισε ο υπουργός Ρόμπερτ Αλαγιοζόφσκι...


Αυτός ο κυβερνητικός υπάλληλος (συνεχίζει η σκοπιανή εφημερίδα) αρνείται ανοιχτά το ‘μακεδονικό έθνος’ και τον πολιτισμό του. Οι δηλώσεις του αποτελούν μέρος ενός στοχαστικού σεναρίου πνιγμού του ελεύθερα σκεπτόμενου ‘μακεδόνα’.

Αυτό ακριβώς είπε και ο επικεφαλής του VMRO-DPMNE, Νίκολα Γκρούεφσκι, που προειδοποίησε στην τελευταία συνέντευξή του στην Alfa TV,  ότι απώτερος στόχος όλων αυτών δεν είναι μόνο το VMRO, ούτε ο ίδιος ως επικεφαλής, αλλά ο τελικός τους στόχος είναι να καταστείλουν την ελεύθερη σκέψη κάθε (ψευδο)μακεδόνα,  που νοιάζεται για την πατρίδα του, αγαπά τους ανθρώπους του , θέλει την ταυτότητά του, το όνομα και τη γλώσσα του» όπως αναφέρει το Βαλκανικό Περισκόπιο

Είναι γνωστό ότι ο Τ.Σόρος από την αρχή της δημιουργίας τους κράτους των Σκοπίων ασχολήθηκε με την ονοματοδοσία αυτού του κρατιδίου και από την αρχή επιθυμούσε να υποκλέψει το όνομα «Μακεδονία» γνωρίζοντας προφανώς ότι έτσι αποσπάται από το ελληνικό Έθνος μέρος της Ιστορίας του.

Σημειώνεται ότι ο Τζορτζ Σόρος έχει προκύψει ότι συνδέεται στενά και με τον νυν περίεργο Αλβανό πρωθυπουργό Έντι Ράμα.

Όμως ο Τ.Σόρος αποτελούσε ενιαίο Σύστημα μαζί με τους Μ.Ομπαμα και Χ.Κλίντον. Από την ημέρα που οι Δημοκρατικοί έχασαν την εξουσία και αυτός έχασε μέρος της δύναμής του ενώ έχει κηρύξει τον πόλεμο και κατά του νυν Αμερικανού προέδρου Ν.Τραμπ τον οποίο άλλωστε πολεμά σύσσωμο το «βαθύ αμερικανικό κράτος»

Είναι μια καλή ευκαιρία για την Ελλάδα να διευθετήσει το ζήτημα μια και καλή χωρίς σύνθετες ονομασίες και άλλα περίεργα και επικίνδυνα εφευρήματα. Οι Σκοπιανοί έχουν ανάγκη και όχι εμείς.



loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top