0
Πραγματικά συγκλονιστικές εικόνες καταγράφηκαν από την κάμερα του euronews από τα επεισόδια στα Εξάρχεια, τη στιγμή που η φωτοβολίδα καρφώνεται στο αριστερό γόνατο της γυναίκας και συνεχίζει να καίει για τουλάχιστον ένα λεπτό.


Η τραυματίας είναι μια 50χρονη δικηγόρος η οποία διαμένει στην περιοχή και την ώρα των επεισοδίων συνομιλούσε με φωτορεπόρτερς στην οδό Σπύρου Τρικούπη στα Εξάρχεια. Ξαφνικά, μια «αδέσποτη» φωτοβολίδα ευθείας βολής η οποία εκτοξεύτηκε από την πλευρά των κουκουλοφόρων, καρφώνεται στο αριστερό γόνατο της άτυχης γυναίκας -η οποία πέφτει στο έδαφος σφαδάζοντας από τον πόνο- και συνεχίζει να καίει για περίπου ένα λεπτό ακόμη.

Η συγκλονιστική στιγμή καταγράφηκε από την κάμερα του euronews, με τους άνδρες των Ματ που βρίσκονται στο σημείον να επιχειρούν να τη βοηθήσουν με όλα τα διαθέσιμα μέσα.

Λίγα λεπτά αργότερα τη μετέφεραν στην οδό Κουντουριώτου, όπου έσπευσαν περίοικοι για να τις προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες μέχρι να φτάσει το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που τη μετέφερε στον «Ευαγγελισμό».

Αξίζει να σημειωθεί ότι η φωτοβολίδα έσπασε το πόδι της γυναίκας, η οποία μπήκε άμεσα στο χειρουργείο.

Δείτε το σοκαριστικό video που κατέγραψε η κάμερα του euronews:

*** Προσοχή, ακολουθούν σκληρές εικόνες ***







loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top