0
Παρελθόν αποτελούν από σήμερα το πρωί, 21 Νοεμβρίου 2017, οι καντίνες - παραπήγματα στην παραλία του Καβουρίου. 


Οι καντίνες που στήθηκαν εκεί πριν από 30 σχεδόν χρόνια, ως αναψυκτήρια για την εξυπηρέτηση των λουομένων είχαν εξελιχθεί ουσιαστικά σε ψαροταβέρνες με κακόγουστες κατασκευές. 

Τόσα και τόσα έχουν γραφτεί γι' αυτές και το καθεστώς κάτω από το οποίο λειτουργούσαν, αλλά και τις μη εξυπηρετούμενες οικονομικές υποχρεώσεις του επιχειρηματία προς το Δήμο, που έγιναν θέμα συζήτησης στα δημοτικά συμβούλια του Δήμου Βουλιαγμένης παλαιότερα και του Δήμου Βάρης - Βούλας - Βουλιαγμένης μετά τη συνένωση του Καλλικράτη. Ακόμα, προσέφεραν πεδίο αντιπολιτευτικής αντιπαράθεσης και τροφή για βρώμικα δημοσιεύματα τοπικών παραγόντων.


Σήμερα, μετά από 30 ολόκληρα χρόνια όπως δήλωσε στο vimaonline.gr και ο Δήμαρχος Γρηγόρης Κωνσταντέλλος που ήταν παρών, οι περιβόητες καντίνες του Καβουρίου δεν θα υπάρχουν πλέον και δεν θα εμποδίζουν την πρόσβαση του κόσμου στην παραλία, όπως συνέβαινε για πάρα πολλά χρόνια. 


"Η πολιτική βούληση υπήρξε" τόνισε ο δήμαρχος. "Υπήρξαν καθυστερήσεις λόγω της μεγάλης γραφειοκρατίας και των προβλημάτων που υπήρχαν με τη δικαιοσύνη, όμως φτάσαμε στη μέρα που όλη επιθυμούσαμε. Στη μέρα που αυτές οι κακόγουστες κατασκευές, σε μία από τις ομορφότερες παραλίες του Δήμου μας, δεν θα βρίσκονται εδώ". 

"Στη θέση τους θα υπάρχει αμμουδιά και παραλία φροντισμένη και νοικοκυρεμένη.  Επίσης, θα υπάρξουν δύο μικρές εγκαταστάσεις ελαφράς εστίασης οι οποίες θα βρίσκονται πολύ πιο πίσω". 


"Αυτός ο κόλπος είναι σπάνιας ομορφιάς και υπάρχουν σημαντικά αρχαιολογικά ευρήματα. Στοχεύουμε, και με την ανακατασκευή της παιδικής χαράς, να τον μεταμορφώσουμε σε έναν πολύ όμορφο χώρο περιπάτου και αναψυχής, αντάξιο του επιπέδου της περιοχής μας" κατέληξε ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος βάζοντας οριστικά τέλος σε μία χρόνια και προβληματική κατάσταση.  

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top