0
Στην Κουρσεβέλ, το χωριό των Γαλλικών Άλπεων που κατακλύζεται από θορυβώδεις ολιγάρχες και jetsetters θα εμφανιστεί ο Αντώνης Ρέμος, σε μια επανάληψη του καλοκαιρινού event στην άμμο της Ψαρρού.



Η μία και μοναδική συναυλία του Έλληνα τραγουδιστή θα πραγματοποιηθεί στις 29 Δεκεμβρίου στο νεόκτιστο σαλέ των 1.000 τ.μ που φιλοξενεί το χειμωνιάτικο Nammos, το οποίο βρίσκεται στην κυριολεξία μέσα στις χιονοδρομικές πίστες των Γαλλικών Άλπεων προσφέροντας μάλιστα στους πελάτες τους εκλεκτά εδέσματα αποκλειστικά από την Ελλάδα.

Χαρακτηριστικό είναι ότι η τσιπούρα φτάνει στην Κουρσεβέλ αεροπορικώς, ακολουθώντας τη διαδρομή Αθήνα-Παρίσι-Λιόν και από κει οδικώς στο χωριό με το φρέσκο ελληνικό ψάρι τιμάται στον κατάλογο περί των 160 ευρώ το κιλό!

Όμως το «κλου» δεν είναι μόνο το φαγητό, αλλά οι μουσικές από τα ηχεία των 8.000 watts στην αυλή του «Nammos», που ακούγεται ως την κορυφή του βουνού, και αναγκάζουν τους σκιέρ να πετάνε μπότες και μπατόν για να ανέβουν στα τραπέζια με τις μπότες ή τα après-ski μαθαίνοντας στους θαμώνες πως διασκεδάζουν οι Έλληνες.

ΠΗΓΗ
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top