0
Η παρακάτω είδηση είναι ίσως αρκετά πιο πολυδιάστατη από ότι τυχόν θα νόμιζε κανείς, ωστόσο στο επίκεντρο έρχεται και πάλι η νέα γενιά ή αλλιώς τα...«εύκολα θύματα» της Νέας Τάξης. 


Σε έναν κόσμο που πλέον νομιμοποιεί κάθε είδους ανωμαλία ή παραβατική συμπεριφορά, πάντα με όρους «πολιτικής ορθότητας», τα παιδιά όλων των ηλικιών αφήνονται έρμαια στις ορέξεις του εκάστοτε κράτους ή φορέων. Και τότε είναι που αρχίζουν τα προβλήματα.

Η διδασκαλία και η εξοικείωση ακόμη και των νηπίων με την LGBTQ κοινότητα δεν αποτελεί κάτι το καινούργιο, όσο σοκαριστικό κι αν ακούγεται αυτό. Φαίνεται πως πολλοί «καλοθελητές» της νέας εποχής προχωράνε πολύ πιο γρήγορα τα πράγματα. 

Η παρακάτω είδηση μας έρχεται από  την Καλιφόρνια, όπου ο σκιτσογράφος Xochi Mochi παρουσιάστηκε ως αναγνώστης ιστοριών σε πολλά παιδιά ως μέρος της ώρας της Drag Queen Story. Η Drag Queen Story Hour είναι πρόγραμμα που κύριος εμπνευστής της είναι η γνωστή σε όλους Μισέλ Ομπάμα.

Το πλέον σοκαριστικό της υπόθεσης είναι πως ο Mochi μίλησε καθ'όλη τη διάρκεια της...διάλεξης στα παιδιά ντυμένος...δαίμονας!

Οι εικόνες μιλάνε από μόνες τους:




Δείτε το βίντεο: 


Και μαντέψτε! Στο επίκεντρο αυτής της…επιμορφωτικής ώρας βρέθηκε η LGBTQ κοινότητα και οι τρόποι αποδοχής της!

Η επιλογή αυτή της αμφίεσης είχε τόσο μεγάλη «επιτυχία», που μέχρι και η Εκκλησία του Σατανά πήρε θέση, επικροτώντας την κίνηση αυτή μέσω Twitter!


Δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι στην κεφαλή του ο αναγνώστης των επισκεπτών της παραπάνω εκδήλωσης ήταν ντυμένος ακριβώς όπως ένας δαίμονας. Το μόνο λογικό συμπέρασμα που μπορεί κανείς να αντλήσει είναι ότι η Μισέλ Ομπάμα υποστηρίζει γεγονότα που ενθαρρύνουν την διάδοση σατανιστικών μηνυμάτων σε μικρά παιδιά!

Νομίζετε ότι οι εικόνες αυτές απέχουν πολύ από την «προοδευτική Ελλάδα»;


Το πρώτο βήμα


Προσεχώς στα παιδάκια σας


Με τις ευλογίες του...


loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top