0
Τη μεγαλύτερη φρίκη της ζωής τους έζησαν οι αστυνομικοί που κλήθηκαν να ερευνήσουν ένα διαμέρισμα σε περιοχή κοντά στο Τόκιο.

Μέσα στα δωμάτια του διαμερίσματος, βρήκαν συνολικά εννιά διαμελισμένα πτώματα, δύο εκ των οποίων ήταν αποκεφαλισμένα!

Σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων mainichi.jp, οι αστυνομικοί βρήκαν μεταξύ άλλων δυο κομμένα κεφάλια μέσα σε ψυγείο, ενώ το γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων μετέδωσε ότι «ανθρώπινα μέλη βρέθηκαν μέσα σε ένα φορητό ψυγείο σκεπασμένα με άμμο για γάτες». Το ένα ψυγείο με το κεφάλι φέρεται να εντοπίστηκε στην είσοδο του διαμερίσματος.

Οι αρχές έφθασαν στον τόπο της φρίκης, ερευνώντας την εξαφάνιση μιας 23χρονης. Πλάνα  από κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης εμφάνιζαν την 23χρονη να βαδίζει μαζί με τον 27χρονο που φέρεται να είναι ο ένοικος του διαμερίσματος και δράστης.

Οδηγήθηκαν έτσι στο διαμέρισμά του, νοτιοδυτικά της πρωτεύουσας, όπου έφτασαν μπροστά στο αποτροπιαστικό θέαμα. Όπως έγινε γνωστό, το όνομα του άνδρα είναι Τακαχίρο Σιραΐσι.

Το γεγονός ότι η μέχρι πρότινος 23χρονη αγνοούμενη είχε ανεβάσει ένα μήνυμα στο Twitter στο οποίο έλεγε ότι αναζητεί κάποιον που να θέλει να πεθάνει μαζί της, οδήγησε τους αστυνομικούς στο συμπέρασμα ότι ο νεαρός, πιθανόν να προσέλκυε νεαρές γυναίκες που ήθελαν να αυτοκτονήσουν, να τις οδηγούσε σπίτι του και εκεί είτε τις βοηθούσε, είτε διέπραττε εκείνος τις δολοφονίες.

«Θέλω να πεθάνω, αλλά φοβάμαι μόνη μου», έγραφε η κοπέλα σε άλλο tweet της.

Η νεαρή ήταν αγνοούμενη από την 21η Σεπτεμβρίου ενώ όπως φαίνεται είχε γνωρίσει τον Τακαχίρο Σιραΐσι σε φόρουμ με αντικείμενο συνομιλιών τις αυτοκτονίες.

Γείτονας του 27χρονου ανέφερε στο AFP, «είναι μια ήσυχη γειτονιά. Απέναντι από το συγκεκριμένο σπίτι υπάρχει ένα νηπιαγωγείο. Δεν μπορώ να διανοηθώ πως υπάρχουν τόσα πτώματα εκεί μέσα».

Η αστυνομία πάντως δεν έχει επιβεβαιώσει ακόμη την πληροφορία πως οι νεκροί είναι οκτώ ή εννέα γυναίκες και ένας άνδρας, με τον ακριβή αριθμό των πτωμάτων να παραμένει ακόμη ένα από τα ερωτήματα της υπόθεσης. 

Το διαμέρισμα έχει σφραγιστεί από την αστυνομία με τους εκπροσώπους των ΜΜΕ να μην μπορούν για την ώρα να έχουν πρόσβαση σε αυτό. Πάντως, όλα τα πρακτορεία ειδήσεων από όλο τον πλανήτη βρίσκονται επί τόπου καλύπτοντας ζωντανά τις εξελίξεις.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top