0
Σε δύο διαφορετικές υποθέσεις αναφέρθηκαν οι εκτελεστές του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου κατά την παρουσία τους στο γραφείο του θύματος στην οδό Ακληπιού στα Εξάρχεια.


Αρχικά προφασίστηκαν ότι έκλεισαν το ραντεβού για ποινική υπόθεση που αφορούσε σε συγγενικό τους πρόσωπο, το οποίο υποτίθεται ότι είχε συλληφθεί λίγες ημέρες νωρίτερα για εγκληματική πράξη. Από τις σημειώσεις του γνωστού ποινικολόγου φαίνεται ότι αρχικά μίλησαν για το θέμα που προφασίστηκαν, ενώ μετά αναφέρθηκαν σε γνωστό σκάνδαλο που είχε απασχολήσει για πολύ καιρό την επικαιρότητα με το οποίο είχε ασχοληθεί ο γνωστός ποινικολόγος.

Από τις αναφορές τους στη σοβαρή υπόθεση φάνηκε να μην γνωρίζουν τίποτε περισσότερο από τα όσα έχουν κατά καιρούς γραφτεί στα ΜΜΕ με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί να μην είναι ακόμα σίγουροι για το κατά πόσο ήταν προσχηματική ή όχι και η δεύτερη αναφορά τους σε υπόθεση.

Κλιμάκιο της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών συνέλεξε αποτυπώματα και δείγμα γενετικού υλικού από τον χώρο του εγκλήματος και οι αστυνομικοί αναμένουν τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων προκειμένου να προχωρήσουν στην πλήρη ταυτοποίηση των δραστών. Οι Αρχές, παράλληλα, περιμένουν και τα αποτελέσματα από την ανάλυση του κινητού τηλεφώνου του θύματος τα οποία ελπίζουν ότι θα δώσουν νέα στοιχεία για τους δράστες.

Καλά πληροφορημένες πηγές από την ΕΛ.ΑΣ. πάντως σημειώνουν ότι οι έρευνες βρίσκονται σε πολύ καλό επίπεδο και ότι δεν αποκλείεται η δολοφονία να εξιχνιαστεί άμεσα.

Ήδη οι αστυνομικοί έχουν στη διάθεσή τους δύο ονόματα υπόπτων και πραγματοποιούνται έρευνες για τον εντοπισμό τους. Πρόκειται για αλλοδαπούς που είναι σεσημασμένοι.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top