0
Ένα βίντεο με απειλές, σκαιούς χαρακτηρισμούς και προειδοποιήσεις ότι θα σπάσουν το κεφάλι και θα κόψουν το χέρι σε γιατρό του κρατικού νοσοκομείου ο «Ευαγγελισμός» δόθηκε στη δημοσιότητα από μέλη του «Ρουβίκωνα».

Το βίντεο έχει τραβηχτεί στο μικρό γραφείο του χειρουργού μέσα στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» όπου εισέβαλαν ανενόχλητοι οι νεαροί που αυτοπροσδιορίζονται σαν μέλη του Ρουβίκωνα.

Ουρλιάζοντας μέσα στο νοσοκομείο, οι νεαροί ξεκινούν να τραμπουκίζουν τον γιατρό λέγοντας: «Είμαστε απ' τον Ρουβίκωνα» λες και στο μικρό τους μυαλό το γεγονός αυτό καθαγιάζει τις πρωτοφανείς πράξεις τους...

Κι αφού έχουν τρομοκρατήσει τον γιατρό με μόνη απόδειξη για τις καταγγελίες τους ότι κάποιος τους είπε ότι ο συγκεκριμένος γιατρός παίρνει φακελάκια, τα μέλη του Ρουβίκωνα προειδοποιούν τον χειρουργό ότι θα τον διαπομπεύσουν βγάζοντας το όνομα και τη φωτογραφία του... 

Λες και στο βίντεο που ανήρτησαν οι αντιεξουσιαστές δεν δείχνουν το πρόσωπο του γιατρού που δίκασαν και καταδίκασαν λες και αυτοί οι Ρουβίκωνες έχουν συστήσει κάποιο έκτακτο... στρατοδικείο ειδικού τύπου με αποστολή να δικάζει και να καταδικάζει.

«Θα έρθουμε έξω από το σπίτι σου και θα σου σπάσουμε το κεφάλι. Κι αν μας πιάσουν και πάμε φυλακή, ξέρεις τι θα κάνουμε; Θα βγούμε από τη φυλακή και θα σου ξανασπάσουμε το κεφάλι. Μη διανοηθείς, θα σου κόψουμε το χέρι. Θα σου βάλουμε τα λεφτά από το φακελάκι να τα φας. Συνεννοηθήκαμε;» κραυγάζουν οι Ρουβίκωνες τρομοκρατώντας τον γιατρό. 

Λαϊκό δικαστήριο εξπρές με μεθόδους και φρασεολογία που τρομάζουν. Χωρίς αποδείξεις. Επειδή κάποιος τους είπε ότι παίρνουν φακελάκι... Ποιος; Πού είναι η απόδειξη; Αδιάφορο. Όπως επίσης τα μέλη του Ρουβίκωνα δεν απασχολούνται από το γεγονός ότι ο άνθρωπος που έχουν απέναντί τους και τραμπουκίζουν μπορεί να θεωρείται ένας από τους καλύτερους Έλληνες χειρουργούς. 

Το γεγονός ότι ο άνθρωπος που απειλούν μπορεί να έχει σώσει χιλιάδες ανθρώπους και να συνεχίζει να δίνει την ίδια τη ζωή του για να θεραπεύσει ανθρώπους με βαριές παθήσεις; Αδιάφορο κι αυτό για τα μέλη του Ρουβίκωνα!

Βλέπετε αυτοί θεωρούν πλέον ότι είναι υπεράνω των νόμων. Δεν ελέγχονται ούτε από την αστυνομία, ούτε από τη δικαιοσύνη. Ξεδιάντροπα το λένε: «Ακόμη κι αν μας πιάσουν και πάμε φυλακή, ξέρεις τι θα κάνουμε; Θα βγούμε από τη φυλακή και θα σου ξανασπάσουμε το κεφάλι. Μη διανοηθείς, θα σου κόψουμε το χέρι»! 

Ανεξέλεκτοι. Τιμωροί. Αυτόκλητοι δικαστές που στήνουν λαϊκά δικαστήρια των 60 δευτερολέπτων, τα βιντεοσκοπούν και ανεβάζουν το βίντεο στο διαδίκτυο παραδίδοντας το θύμα τους βορά στον όχλο. Αφού το λέει ο Ρουβίκωνας ότι ο γιατρός αυτός είναι λαμόγιο και παίρνει φακελάκια, τι, λένε ψέματα;  

Δείτε το τρομακτικό βίντεο με τα μέλη του Ρουβίκωνα να τραμπουκίζουν χειρουργό, στο γραείο του οποίου εισέβαλαν, μέσα στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός. Και το χειρότερο; Οι νεαροί βγήκαν από το νοσοκομείο και έφυγαν για να συνεχίσουν τις... παρεμβάσεις τους ανενόχλητοι,όπως ακριβώς μπήκαν στο μεγαλύτερο νοσοκομείο της χώρας, ανάμεσα στους ασθενείς, τους χειρουργημένους, τους γιατρούς και τις νοσηλεύτριες...

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top